Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Visą Lietuvą jautriu pasirodymu sujaudinusi Evita Cololo sieks „Lietuvos balso“ titulo

Muzikinis projektas „Lietuvos balsas“ tęsia aklųjų perklausų etapą, kuriame dar laukia ne vienas pasirodymas, prie televizorių ekranų prikaustysiantis visą šalį. Vienas tokių – 18-metės Evitos Cololo.
Evita Cololo
Evita Cololo / 15min ir LNK nuotr.

Dar praėjusią vasarą atrankose dalyvavusi Evita, tą kartą kalbėjo, kad į projektą ateina su vienu tikslu – įrodyti, jog vien tik savo talentu ir balsu gali pati pasiekti aukštumas, nepaisant garsios pavardės. Ne paslaptis, kad „aklosios perklausos“ buvo filmuojamos praėjusią vasarą, dar prieš lemtingą žinią apie Vitalijaus Cololo netektį, supurčiusią visos Lietuvos širdis. Tačiau Evita muzikos neapleido, atvirkščiai – ji ja nori dalintis su kuo daugiau žmonių ir savo balsu pasiekti net uždariausias širdis.

LNK nuotr./Evita Cololo
LNK nuotr./Evita Cololo

„Artimųjų ir draugų paskatinta nusprendžiau sudalyvauti projekte ir išbandyti savo jėgas didesnėje auditorijoje. Iš šio projekto tikiuosi naujų pažinčių su talentingais atlikėjais, su kuriais galėtume keistis idėjomis, vienas kitą praturtinti žiniomis. Noriu čia rasti draugų, artimų sielai žmonių, su kuriais mus kažkas sietų ir žinoma atrasti savo auditoriją, kuriai patiktų manęs klausyti“, – apie savo sprendimą dalyvauti projekte sako Evita.

Kaip rašoma pranešime spaudai, nuo 10-ies dainuoti pradėjusi mergina pasakoja, kad prireikė kelerių metų, jog pati pamiltų muziką. Prieš aštuonerius metus tuomet tėčio atvesta į chorą Evita prisimena tą kartą apsiverkusi ir tiesiog pabėgusi. Ir tik praėjus penkeriems metams, gavusi progą dainuoti viena, ji pajuto meilę muzikai, kuri tapo neatsiejama jos gyvenimo dalis.

LNK nuotr./Evita Cololo
LNK nuotr./Evita Cololo

„Prireikė laiko, kol pajaučiau muzikos svarbą. O dabar, muzika mano gyvenime reiškia daug. Per ją perteikiu savo emocijas, išgyvenimus, jausmus ir esamą būseną. Noriu su muzika sieti savo ateitį. Tai yra ta pagrindinė sfera, kuri mane žavi ir kurioje aš esu gabi. Galbūt net norėčiau, kad mano ateitis sietųsi ir su muzika ir su aktoryste. Dar nežinau, ar norėsiu toliau gilintis į muziką, ar tobulinti savo įgūdžius siuvimo sferoje. Viskas priklausys nuo egzaminų rezultatų ir finansinių galimybių“, – atskleisdama dar vieną savo aistrą ir talentą sako dabar dvyliktoje klasėje esanti Evita.

Evita įsitikinusi, jog tam, kad taptum šio projekto nugalėtojas, dalyvis turi būti ne tik charizmatiškas ir talentingas, bet ir būti savimi ir nemėginti žiūrovų pavergti vaidyba.

„Labai ilgai dvejojau, ar čia ateiti. Bijojau. Čia yra labai rimtas projektas ir visi dalyviai labai talentingi ir labai stiprūs. Tačiau labai norėjau išbandyti kažką naujo. O projekte aš tiesiog būsiu savimi, būsiu tokia, kokia esu ir nebandysiu to šlifuoti. Būsiu tiesiog Evita. Noriu, kad žiūrovai pažintų mane tikrąją ir tikiuosi, jiems pavyks tai padaryti“, – sako Evita.

Išskirtinis merginos pasirodymas „aklosiose perklausose“, privertęs visus keturis mokytojus užlipti į sceną – jau šį vakarą, 19:30 per LNK.

TAIP PAT SKAITYKITE: Jautriai prisimintas Vitalijus Cololo: apdovanojimuose – dukters Evitos daina ir humoristo mintys

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius