Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Visame pasaulyje plintantis „Happy“ virusas užkrėtė ir klaipėdiečius

Visame pasaulyje plintantis „Happy“ virusas, jau apkrėtęs sostinės gyventojus, pasiekė ir Klaipėdą.
Kalipėdiečiai vaizo klipe „We Are Happy From Klaipėda“
Kalipėdiečiai vaizo klipe „We Are Happy From Klaipėda“ / Kadras iš „Youtube“

Daugiau nei 200 uostamiesčio gyventojų susibūrė tam, kad dar kartą įrodytų amžių amžiais žinomą tiesą  – Klaipėdoje yra laimingų žmonių!

Prezidentė Dalia Grybauskaitė, Klaipėdos miesto meras Vytautas Grubliauskas, „Žuvėdros“ šokėjai, mimas Aleksas Mažonas bei daugybė kitų gerai žinomų, tik pažįstamų ar dar neregėtų veidų nusprendė prisijungti prie pasaulyje sparčiai plintančios iniciatyvos „We are Happy from...“ bei bendram tikslui susibūrė į bendraminčių grupę „Mes laimingi ir esame iš Klaipėdos“  („We are Happy from Klaipėda“).

Siekdami visam pasauliui parodyti, kad ir Klaipėdoje yra daug laimingų žmonių, uostamiesčio gyventojai sukūrė džiaugsmu spinduliuojantį vaizdo klipą pagal hitu tapusią Pharello Williamso dainą „Happy“. Klipe įamžinta daugiau nei 200 laimingų ir šokančių uostamiesčio veidų. Tai skirtingų profesijų, užsiėmimų, socialinių grupių klaipėdiečiai – senjorai, studentai, uosto krovos kompanijos darbuotojai, kirpėjai, šokėjai, baikeiriai, medikai ar parašiutininkai.

Beje, tai kone vienintelis pasaulyje „We are Happy from...“ vaizdo klipas, kuriame nusifilmavo ir aukščiausias šalies vadovas.

VIDEO: „Happy“ virusas Klaipėdoje

„Pagrindinė projekto misija – suburti skirtinga veikla užsiimančius žmones vienam bendram tikslui, siekiui dalintis laime ir įrodyti, kad galime būti laimingi, nepaisant to, ką veikiame gyvenime, – sakė projekto kūrybinės grupės narė Eglė Sabaliauskaitė.  – Norime visus paskatinti gyventi, dalinantis laime, kuri yra stipri ir teigiama jėga, skatinanti mus taikiai gyventi. Visiškai nesvarbu, kokio dydžio mieste ar šalyje gyveni, kuo užsiimi  – dalintis laime yra mūsų pašaukimas ir misija.“

Beveik 7 min. trukmės vaizdo klipas nufilmuotas per septynias dienas. Filmavimai vyko skirtinguose miesto vietose: Klaipėdos senamiesčio gatvelėse, uosto krovos kompanijose, mokyklose, kavinėse, ant miesto daugiaaukščių stogų ir t.t.

Vaizdo klipą „Mes laimingi ir esame iš Klaipėdos“ kūrė Algis Ražauskas, Andrius Pelakauskas, Aleksandras Sikailovas, Gaiva Varnelienė, Eglė Sabaliauskaitė, Gintaras Tamošauskas. Projekto ambasadorė – Inga Grubliauskienė.

Žmonės.lt primena, kad „Happy“ virusas po pasaulį sparčiai pradėjo plisti metų pradžioje, o kovo pradžioje pasiekė ir Vilnių. Šis neįprastas virusas prasidėjo Los Andžele, kuriame gyvenantys Clementas Durou ir Pierre'as Dupaquier sukūrė kampaniją „We Are Happy From...“. Lietuva yra pirmoji iš Pabaltijo valstybių, pateikusi savo „Happy“ versiją. Šiuo metu prie kampanijos jau prisijungė 89 šalys, pateikusios net 721 filmuką apie laimingus žmones. Visus juos pamatyti galite paspaudę ČIA.

VIDEO: Pharrell Williams - Happy
VIDEO: Vilniaus „Happy“ versija
VIDEO: Madrido versija
VIDEO: Sidnėjaus versija
VIDEO: Paryžiaus versija

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius