-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vizažistė: dažnai eikite į soliariumą ir atrodysite 10 metų vyresnės!

Šį sekmadienį televizijos dienoraščio „Misis Lietuva“ žiūrovės išgirs daug naudingų patarimų, kaip atrodyti jaunesnėmis. Projekto dalyvės šią savaitę mokėsi, kaip taisyklingai pasidažyti ir atsikratyti nereikalingų kilogramų. Po pamokos atliekamose užduotyse netruko paaiškėti ir kai kurių moterų tarpusavio priešiškumas.
„Misis Lietuva“ dalyvės
Konkurso „Misis Lietuva“ dalyvės / Lietuvos ryto televizijos nuotr.

„Dauguma trisdešimtmetį perkopusių dalyvių save sendina“, – pastebėjo makiažo specialistė Aušra Vareikienė. Ji atkreipė dėmesį, kad dalis moterų dienos metu dažosi taip, lyg ruoštųsi į vakarėlį. Dar viena didelė klaida, anot vizažistės, yra priklausomybė nuo soliariumų.

„Jeigu norite atrodyti kuo vyresnės, pridėti mažiausiai 10 metų prie savo dabartinio amžiaus, du kartus per savaitę eikite į soliariumus. Visada atrodysite kaip 45 metų. (...) Jei pasirenkate tamsesnę pudrą, tai pridėkite dar 5 metus prie savo įdegio, tada jau atrodysite kaip 50 metų“, – įdėmiai žiūrėdama į dalyves pastebi ponia Aušra. Mokydama, kaip atrodyti jauniau, A.Vareikienė moterims taip pat paaiškino, kaip paslėpti nuovargį ir atgaivinti paraudusias akis.

Sužinojusios, kaip makiažu paslėpti kelerius metus, pretendentės į titulą „Misis Lietuva“ turėjo  pademonstruoti, kaip išmoko pamoką. Jos turėjo padažyti viena kitą.

Kurioms moterims reikia numesti keletą kilogramų, o kurioms svorio teks net priauginti, šią savaitę paaiškėjo apsilankius Žydrūno Savicko sporto klube.

Labiausiai ant svarstyklių bijojo lipti Sonata Ustinavičienė. Sužinojusi, kad ji – sunkiausia realybės šou dalyvė, moteris neslėpė, jog labiausiai baiminasi neigiamos sutuoktinio reakcijos. „Žiūrovai pamatys ir pamirš mane, o mano vyras mane mato kiekvieną dieną. Jam tai bado akis. Jis nori, kad aš būčiau liekna ir graži, tokia, kokia buvau“, – pasakoja Sonata. Treneris Vytautas Grigaravičius pasišovė dalyvei padėti atsikratyti nereikalingų kilogramų.

Nemažai paprakaituoti moteris privertė „Žvaigždžių duetuose“ išgarsėjęs „Taebo“ treneris Jeanas Claude'as. Su grupe „69 danguje“ dainuojantį juodaodį išvydusios dalyvės pasitiko jį gausiais aplodismentais, tačiau gražuolių entuziazmas per treniruotę greitai atslūgo.

Atliekant užduotis tarp kai kurių moterų itin pradėjo ryškėti priešiškumas. Viena iš dalyvių pasipiktino išgirdusi varžovių nuomonę, jog yra nenuoširdi.

„Jūs man pasakykit, kam čia reikalingas nuoširdumas?“ – atrėžė ji. Kita moteris nukentėjo dėl pernelyg didelio atvirumo – ją konkurentės iš projekto išbalsavo.

„Čia nėra didelis draugių kolektyvas, kurios susirenka kiekvieną sekmadienį paplepėti. (...) Galbūt ką nors reikia ir nutylėti“, – iš projekto išbalsuotą dalyvę moko Žaneta Pikšilingienė.

Negana to, į realybės šou atėjo nauja dalyvė, apie kurią netruko pasklisti kalbos, jog ji neva esanti barakuda. Kaip ją sutiko kitos moterys, „Lietuvos ryto“ televizijos žiūrovai pamatys sekmadienį 20 val. 10 min. – per realybės šou „Misis Lietuva“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius