Vitalija Katunskytė „Valandoje su Rūta“: gailiuosi, kad savo vyrams buvau ištikima

Trumpalaikis romanas ar vienos nakties nuotykis be įsipareigojimų už šeimos ribų moteriai padeda išsaugoti santuoką. Svarbu, kad apie tai nesužinotų jos vyras. Tuo įsitikinusi sekso eksperte vadinama Milda Bartašiūnaitė.
Vitalija Katunskytė
Vitalija Katunskytė / LNK nuotr.

„Kito vyro dėmesys pavargusiai nuo šeimos rutinos moteriai padeda pražysti, pajusti savivertę, atsigauti, – laidoje „Valanda su Rūta“ aiškino Milda. – Tada ji grįžta namo geros nuotaikos ir puola gaminti skanios kiaušinienės savo vyrui. Šeimai dėl to tik geriau.“ Tačiau Milda pabrėžė, kad savo vyrui buvo ištikima.

Populiarioje pokalbių laidoje „Valanda su Rūta“ šį kartą užvirė labai karšta diskusija tema, ar Lietuvoje neatėjo metas įteisinti dvipatystės. Kitaip tariant, leisti vyrui turėti kelias oficialias žmonas. Beje, moterys taip pat galėtų turėti kelis oficialius sutuoktinius. Absurdas, sakysite? Tačiau laidoje dalyvavę pašnekovai pasakojo, kad taip Lietuvoje seniai gyvena ne viena šeima. „Vyras, žmona ir meilužė jau nieko nestebina. Tai kodėl neįteisinus dvipatystės – niekam nereikėtų slapstytis?“ – klausė temos šalininkai.

Laidoje dalyvavęs psichologas Tomas Lagūnavičius patvirtino, kad neištikimi būna 85 procentai vyrų ir 65 proc. moterų. Tiesa, dėl moterų sunku spręsti, mat jos apie neištikimybės net mušamos neprisipažintų.

„Gailiuosi, kad buvau savo vyrams ištikima, – neiškentusi ir net atsistojusi rėžė dainininkė Vitalija Katunskytė. – Brangūs Lietuvos vyrai, linkiu jums sveikatos, meilės, vitaminų ir mergų. Arkite toliau – tie dirvonai dar platūs!“

„Nežinau, kur dingsta normalūs ir verti dėmesio vyrai. Aplink vien neturintys atsakomybės plebėjai. Moterys, gal tikrai atėjo metas gerais pasidalyti vyrais?“ – klausė dainininkė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius