-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vizažo meistrė neatpažįstamai pakeitė Ingą Stumbrienę, Nijolę Pareigytę ir Renatą Norvilę

Antradienio pavakarę Vilniaus damas aplankė visame pasaulyje žinoma grimo dailininkė, tarptautinių vizažistų konkursų teisėja Olga Nevskaja. Žinomoms Vilniaus moterims vizažo meistrė atliko sudėtingus ir novatoriškus makiažo sprendimus, pristatė bei gyvai pademonstravo naujausias tendencijas, Lietuvoje dar nematytas makiažo technologijas.
Inga Stumbrienė, Nijolė Pareigytė ir Renata Norvilė
Inga Stumbrienė, Nijolė Pareigytė ir Renata Norvilė

Po O. Nevskajos pasirodymo modeliais virtusios Nijolė Pareigytė-Rukaitienė, Laura Imbrasienė, Inga Stumbrienė, Renata Norvilė, Danutė Elzbergienė-Petrauskas neslėpė susižavėjimo meistrės darbu bei naujausiomis makiažo galimybėmis.

Patyrusi specialistė iš Maskvos į Vilnių atvyko vizažo mokymo centro „Alondz“ vadovės Jolantos Sargautytė ir grožio namų „Glamour Style“ vadovės Ramintos Babrauskienės bendru kvietimu. Makiažo meistrams bei visiems norintiems tokiais tapti surengtame seminare O. Nevskaja demonstravo, kaip novatoriškus sprendimus bei technologijas pritaikyti kasdienoje.

Ant N. Pareigytės-Rukaitienės veido makiažo virtuozė iš Maskvos pademonstravo Lietuvoje iki šiol netaikytą techniką. Jai O. Nevskaja atliko savo autorinį darbą – „Face-Art“ grimą. R. Voitechovskaja-Norvilė tapo podiumo makiažo modeliu. Moteriai atliktas makiažas buvo priderintas prie jos kostiumo. Modelis reprezentuoja, kaip dizaineriai bei mados industrijoje dirbantys specialistai prie įvairių kostiumų gali derinti makiažą.

Daugelio televizijos projektų dalyvių grimu besirūpinanti O. Nevskaja savo patirtį pademonstravo ir ant L. Imbrasienės veido. Jai buvo atliktas darbui televizijoje tinkantis makiažas. I. Paksaitė virto šių metų vestuvinio nuotakos makiažo tendencijas demonstruojančiu modeliu. D. Elzbergienei-Petrauskas buvo atliktas elegantiškas, moteriškumą išryškinantis makiažas.

Olgos Nevskajos makiažas/Inga Stumbrienė
Olgos Nevskajos makiažas/Inga Stumbrienė

Meistrę iš Maskvos pakvietusių J. Sargautytės ir R. Babrauskienės teigimu, tokių specialistų vizitai Lietuvoje yra itin reikalingi ir naudingi ne tik makiažo specialistams, bet ir Lietuvos moterims.

 „Lietuvos moterims ir merginoms naudinga pamatyti bei sužinoti, kokios yra šiuolaikinio makiažo galimybės. Kuklumas – gera savybė, tačiau net ir kuklus, kasdienis makiažas šiandien yra visiškai kitoks, nei buvo prieš dešimt metų“, – mintimis dalinosi R. Babrauskinė.

Makiažas –  Olga Nevskaja

Šukuosenas kūrė grožio namų „Glamour Style“ meistrai

Modelių stiliumi rūpinosi Jolanta Talaikytė ir „Optima Forma“

Olgos Nevskajos makiažas/Renata Norvilė (centre)
Olgos Nevskajos makiažas/Renata Norvilė (centre)

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius