Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

V.Juozapaitis prisipažins pavydintis tiems, kurie neužauga operos mėgėjais

Muzikinis penktadienio vakaras su Marijumi Mikutavičiumi ir Mia – jau visai čia pat. Šį kartą „Muzikos čempionų“ taurėje kovos klasikos atstovės „Trys panteros“, bliuzo grupė „Blues makers“, popkultūros atlikėjai „Vairas“ ir folkloro grupė „Prūsai ilgi ūsai“.
Vytautas Juozapaitis
Vytautas Juozapaitis / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Griežčiausius komentarus žers ir netikėtai pasirodžiusius dainininkus girs laidos komisijos pirmininkas Edmundas Kučinskas, profesiorius Vytautas Juozapaitis ir liaudies dainų atlikėja Rugiaveidė.

Daugiausiai komentarų TV3 laidos komisija pažers grupei „Blues Makers“.

„Norisi tuoj pat imti instrumentus ir jiems pritarti. Rankos dreba, klausantis jų gyvo garso”, – komplimentų negailės V.Juozapaitis.

Ar žiūrovai sutiks su komisijos nuomone, sužinosite rytoj 19.10 val. per TV3.

„Muzikos čempionų taurės“ kovoje susilauks legendinė grupė „Vairas“. Ar šį kartą jiems pavyks išvengti Edmundo Kučinsko griežtų pasisakymų?

Apie klasikos stiliaus gynėjų „Trijų panterų“ pasirodymą turės ką pasakyti puikiai šią muziką išmanantis V.Juozapaitis, o E. Kučinskas niekaip negalės patikėti, kad intriguojančio pavadinimo grupė „Prūsai ilgi ūsai“ galėtų šitaip nustebinti.

„Raskit dar kitą grupę, kuri pasiryžtų gyvai sugroti „Rednex“ stilium! O ar žinote, ką reiškia dainuoti su kontrabosu?“ – atlikėjų teirausis „Muzikos čempionų taurės“ komisijos pirmininkas.

Vytautas Juozapaitis skubės pritarti: „Mane teigiamai veikia moterys, kurios groja smuiku ir kontrabosu. Nepavydžiu jų vyrams, pavydžiu vaikučiams, nes jie neužaugs operos mėgėjais. Lenkiuosi prieš šį orkestrą!“

Ar penktadienio vakarą pagaliau sušvelnės Edmundo Kučinsko kritika ir kodėl filosofiškai visus nuteiks Vytautas Juozapaitis „Muzikos čempionų taurėje“, sužinosite penktadienį, rugsėjo 24 dieną, 19.10 val. tik per TV3.

15min.tv – nemokama televizija internete.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius