Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

V.Juozapaitis tapo V.Cololo ir N.Zvonkės gerbėju

Trečiadienio vakarą įvykusiame ketvirtosios „Žvaigždžių duetai“ laidos filmavime naujas simpatijas atskleidė komisijos pirmininkas Vytautas Juozapaitis. Tąkart projekto dalyviai Natalija Zvonkė ir Vitalijus Cololo įrodė, kad gali būti rimti ir jautriu pasirodymu sužavėjo V.Juozapaitį.
Vitalijus Cololo ir Natalija Zvonkė
Vitalijus Cololo ir Natalija Zvonkė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Baltais drabužiais vilkėjusi pora scenoje pasirodė su mimais ir atliko kūrinį apie mylinčių žmonių nesusikalbėjimą.

„Buvo puikus vaizdas, puikus etiudas. Jeigu jūs būtumėte tokį duetą padainavę prieš porą metų, būčiau tapęs jūsų gerbėju, nesvarbu, ką vėliau jūs būtumėte dainavę. Dabar aš jus atrandu iš naujo. Nuo šios dienos aš tampu jūsų abiejų gerbėju. Ačiū, kad jūs pravėrėte ne miegamojo, ne virtuvės, o savo širdies duris. Dainuojant tokias dainas apgauti yra neįmanoma. Jūsų balsai ir jūsų akys išdavė, kad abu esate be galo talentingi, jautrūs, mylintys savo darbą ir žiūrovus artistai ir nuo šiol į jus  žiūrėsiu visai kitomis akimis“, – susižavėjęs kalbėjo komisijos pirmininkas Vytautas Juozapaitis.

Inga Valinskienė taip pat stebėjosi šiuo pasirodymu ir ypač V.Cololo vaidmeniu – tokio rimto Vitalijaus Inga niekuomet nebuvo mačiusi.

„Labai ačiū, kad jūs man leidote tokį save pamatyti. Man labai patiko ir Natalija – tai dar vienas jos įvaizdis. Pasirodo, kad ji gali būti ne tik „Olialia“ pupytė, ne tik kūlverstukas bet ir gali būti romantiška, labai šviesi, graži mergina. Tai ką darėte buvo gana taiklu ir subtilu ir aš tai vertinu“, – komplimentų negailėjo I.Valinskienė.

„Tris savaitgalius iš eilės jie mums gadino nervus, o dabar aš juos sveikinu. Man labai patiko sumanymas. Kiek anais savaitgaliais jie turėjo rekvizitų, kiek jie stengėsi, o aš galvoju, kad jie visus  nupirko ypač šiandien, todėl kad buvo tikri, natūralūs. Dainavo švariai, dainavo įspūdingai, mane papirko. Šiandien buvote rimti – to ir reikia, mano manymu, šiam konkursui – reikia keistis“, – teigė Vytenis Pauliukaitis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius