Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vonioje su Aiste – Jurgis Didžiulis!

Siautulingos ir spalvingos TV3 laidos „3-ias butas” rubrikoje „Vonioje su Aiste” jau šį antradienį 20.30 val. žiūrovai išvys stilingą, seksualųjį, populiarųjį „InCulto” lyderį Jurgį Didžiulį.
Aistė ir Jurgis vonioje
Aistė ir Jurgis vonioje / TV3 nuotr.

Pasinėrę į putas su Aiste Paškevičiūte jiedu aptars aktualiausias žinias, – Jurgio grupės apsisprendimą dalyvauti „Eurovizijos” dainų konkurse, teigiama pranešime spaudai.

Ką išvis J. Didžiulis mano apie „Eurovizijos” blizgučius ar šio konkurso veteranus, ant scenos stypčiojančius su gerokai per mažais marškinėliais? Ir kuo pats ruošiasi nustebinti Europą?

Aistė su Jurgiu vonioje šnekėsis ir kitomis įdomiomis temomis: kas paskatino „InCulto” mutuoti į TWNKL, kodėl J. Didžiulis taip ir neišvažiavo su šeima visam laikui į Kolumbiją, ką jis mano apie pornografiją ir apie ką negalvoja „kabindamas” merginą.

„Tiesa, aš jau seniai merginų nekabinu ”, – šyptelės laimingai vedęs, į „3-io buto“ vonios putas su Aiste pasinėręs Jurgis.

Intriguojantis Aistės ir Jurgio susitikimas „3-io buto“ vonioje – jau šį antradienį, sausio 12 dieną, 20.30 val. per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius