-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

VU Botanikos sode – žinomos makiažo meistrės vestuvės: santuoką sutvirtino net 5 simboliniai žiedai

Šeštadienį amžiną meilę vienas kitam Vilniuje prisiekė grimuotoja Brigita Bisigirskytė (30) ir videografas Dominykas Stelmokas (28). Po 6-erių metų draugystės pora gamtos apsuptyje sumainė net 5 vestuvinius žiedus, kurie, anot jaunųjų, simbolizuoja stiprų vienas kito palaikymą ir bendrą ėjimą gyvenimo keliu, nugalint visas negandas.
Brigita Bisigirskytė ir Dominykas Stelmokas
Brigitos Bisigirskytės ir Dominyko Stelmoko vestuvės / Arno Strumilos / 15min nuotr.

Judviejų santykiai visada dvelkė romantika. Vienas kitą jie atrado viename Kauno bare, kuriame Brigita dirbo barmene. Dar studentiškais laikais, pamatęs žavią merginą, Dominykas iš karto ja susidomėjo ir bandė pavergti širdį.

„Dominykas buvo mūsų draugystės iniciatorius, jis pirmas žengė žingsnį ir mane mergino nuolat užsukdamas pas mane į tą barą. Vėliau pradėjome bendrauti per feisbuką, pokalbiai vis ilgėjo, tad nusprendėme nueiti į pasimatymą. Po jo taip ir neišsiskyrėme, greitai pamilome vienas kitą, viskas pavyko labai natūraliai, kaip sako Dominykas, iš pirmo sakinio“, – apie pažinties pradžią pasakojo Brigita.

Brigitos ir Dominyko vestuvių akimirkos – galerijoje:

Klasikinis buvo ir judviejų pirmas susitikimas. Lietuviškam kinui neabejinga pora kartu apsilankė Kristinos Buožytės filme „Aurora“, kuris, anot Brigitos, paliko labai didelį įspūdį ir sužadino dar daugiau jausmų.

Tiesa, nors ilgus metus kartu praleidusi pora neapsiėjo ir be negandų, jų santykiuose niekada nebuvo didelių audrų ar skyrybų: „Žinoma, visko kaip ir visiems pasitaikydavo. Mes ir patys augome, keitėmės, keitėsi ir mūsų veikla. Buvo daug dalykų, buvo asmeninių problemų, bet kartu, vienas kitą palaikydami, jas visas įveikėme.“

Arno Strumilos / 15min nuotr./Brigitos Bisigirskytės ir Dominyko Stelmoko vestuvės
Arno Strumilos / 15min nuotr./Brigitos Bisigirskytės ir Dominyko Stelmoko vestuvės

Po ilgų draugystės metų Brigita sulaukė ir sužadėtuvių žiedo. Visgi nebuvo viskas taip sklandu, kaip tikėtasi – ilgai užtruko, kol merginos išrinktasis sulaukė žiedo, su kuriuo buvo nusprendęs pasipiršti širdies draugei. Tačiau naktį patekęs į Dominyko rankas, jau kitą dieną jis papuošė Brigitos bevardį pirštą.

„Dominykas ryte pakvietė į pasimatymą ką tik sutvarkytoje Lukiškių aikštėje. Einant į restoraną jis stabtelėjo ir labai gražiai paklausė, ar būsiu jo žmona. Be jokios abejonės, tikrai nustebino, tiek man, tiek jam buvo didelis emocijų pliūpsnis“, – 15min pasakojo Brigita.

Per visus jų draugystės metus pora sulaukdavo klausimų, kada gi tos vestuvės, tačiau spaudimo sakė nejautę. Šeimos nariai, draugai, anot pašnekovės, laisvai žiūri į santykius bei santuoką. Ir nors Brigitai kartais kildavo minčių, mergina sakė mananti, kad viskam savas laikas, o šią vasarą būtent jis ir atėjo.

Arno Strumilos / 15min nuotr./Brigitos Bisigirskytės ir Dominyko Stelmoko vestuvės
Arno Strumilos / 15min nuotr./Brigitos Bisigirskytės ir Dominyko Stelmoko vestuvės

Nė vienos vestuvės neapsieina be mergvakarių ir bernvakarių. Nepamirštamus vakarėlius sužadėtiniams surengė jų geriausi draugai, kurie pasirūpino visais būsimų jaunavedžių norais.

„Diena buvo be galo graži. Draugės man sugalvojo padaryti dėžutę, į kurią rinkau prisiminimus, susijusius su kiekviena mano drauge, tam tikrais įvykiais, vietomis, nuotraukomis. Buvo labai smagu. Po pietų keliavome į sodybą Molėtų rajone, kurioje degustavome vynus, mėgavomės spa procedūromis.

Dominyko vakarėlis nebuvo toks jausmingas, kaip mergaičių, tačiau vaikinai taip pat linksmai leido laiką. Važinėjo kartingais, džiaugėsi vandens pramogomis, laivais, o galiausiai sodyba su supermenu, plakusiu kokteilius, pokeriu ir playstation. Šventės buvo panašios, bet su tam tikrais moteriškais ir vyriškais niuansais“, – kalbėjo B.Bisigirskytė.

Vilniaus universiteto Botanikos sode, gamtos apsuptyje iškelti vestuves porai padėjo planuotojai. Kaip teigė Brigita, suruošti tokią šventę nėra lengva, todėl labai patogu, kai visas smulkmenas galima patikėti savo srities profesionalams.

Arno Strumilos / 15min nuotr./Brigitos Bisigirskytės ir Dominyko Stelmoko vestuvės
Arno Strumilos / 15min nuotr./Brigitos Bisigirskytės ir Dominyko Stelmoko vestuvės

„Žinoma, yra žmonių, kuriems patinka planuoti vestuves patiems, jie turi laiko, bet aš neįsivaizduoju, kaip būtų reikėję viską padaryti, jei nebūtume turėję visų planuotojų. Likus vienai dienai iki vestuvių, mes žinojome, kad „Pinjata“ viskuo pasirūpino, beliko tik džiaugtis švente“, – džiaugėsi mergina.

Visgi nors ir buvo viskas apgalvota iki smulkmenų, prieš vestuves kalbinta nuotaka tikino jaučianti nedidelį jaudulį: „Jis yra, bet ne dėl pasirinkimo ar pačios santuokos. Abu esame ramūs, nedvejojame dėl savo pasirinkimo, tačiau yra laukimo jauduliukas, galvojame, kaip viskas bus.“

Tačiau jau 6 metus kartu esanti pora, anot Brigitos, tvirta, kaip kumštis. Ji įsitikinusi – kardinaliai po vestuvių niekas nepasikeis, tik dar labiau sustiprins jausmus

„Man atrodo, kad Dominyką su kiekviena diena myliu vis labiau“, – šypsojosi ji.

O klasikinis šioje poroje buvo ne tik pirmasis pasimatymas. Pora santuokos dieną nusprendė pasipuošti tradiciniais drabužiais, vyravo balta ir juoda spalvos. Brigita kreipėsi į dizainerę Ainą Zinčiukaitę, o Dominykas įsigijo kostiumą. Šukuosenomis pasirūpino bičiulis Mantas Tautvaišas. Tiesa, visi stebėjosi, kad grimuotoja ne pati rūpinasi savo makiažu, tačiau, pasak Brigitos, šventės dieną ji norėjo atitrūkti nuo darbų, todėl atsidavė į kolegės rankas.

Ceremonijos metu pora apsikeitė net 5-iais klasikiniais vestuviniais žiedais: „Kadangi Dominyko tėtis – juvelyras, turėjome galimybę sugalvoti ką tik norime. Nusprendėme, kad aš turėsiu keturis žiedus, ant kiekvieno piršto po vieną, o Dominykas – penktą.

Sakome, kad kartu susiėmus už rankų tapsime vienu kumščiu. Man norėjosi kažkokios simbolikos, o ši mintis atrodo atėjo iš dangaus, pagalvojus, kaip mes einame per gyvenimą, palaikome vienas kitą. Žinoma, Dominyko tėtis labai nustebo, sakė, kad bus nelabai patogu juos nešioti, bet manau, kad priprasiu.“

Arno Strumilos / 15min nuotr./Brigitos Bisigirskytės ir Dominyko Stelmoko vestuvės
Arno Strumilos / 15min nuotr./Brigitos Bisigirskytės ir Dominyko Stelmoko vestuvės

Po oficialios ceremonijos vakarėlis persikėlė į senamiestį, kur daugiau nei 60 kviestinių svečių šoko pagal Jurgio Brūzgos ir Modesto Švobos dainas. Svečius pora nudžiugino savo pirmuoju vestuviniu šokiu, skambant judviejų meilės dainai.

„Sutarėme, kad Jurgis sudainuos mūsų su Dominyku dainą, Cheto Fakerio „I'm Into You“. Ši daina skambėjo per antrą pasimatymą, tuomet supratau, kad ji – mūsų“, – pasakojo Brigita.

Pora svečius stebino ne tik pirmuoju šokiu, bet ir ledo skulptūromis, kurias 12 valandą išpjovė meistrai. Dvi ledinės taurės kvietė visus susirinkusius draugus ir artimuosius išgerti šampaną už jų vestuves.

Paklausta, ar jau pasvajoja apie gandrus, Brigita sako ateityje jų tikrai norinti susilaukti, tačiau dabar jų neplanuoja. Kol kas jie nori pasimėgauti vienas kito draugija, todėl po vestuvių jaunieji planuoja kelionę į Nicą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius