Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vyrą domina žmonos klystkeliai

Labas, Ramune. Esu ištekėjusi, turime du vaikus. Šeimoje viskas gerai, vyras visapusiškai geras, esu finansiškai savarankiška, neblogą karjerą padariusi moteris. Vyrų dėmesio man niekada netrūko ir netrūksta, norinčių būti meilužiais užtenka. Tiesą sakant, drąsiai tuo pasinaudoju. Tik mane glumina vyro reakcija. Jis žino apie mano nuotykius, net juos skatina, prašo kuo smulkiau papasakoti, kas ir kaip vyko. Kodėl jis taip elgiasi? Renata.
Ramunė Pajuodytė.
Ramunė Pajuodytė-Milašienė / G.Kropio nuotr.

Sveika, Renata. Ar tikrai manai, kad jūsų šeimoje viskas gerai? Manau, kad šeimai iškilęs rimtas pavojus, esate duobėje. Jūsų santykiai peržengė bet kokias ribas, susijusios su intymumu: viskas leidžiama, toleruojama, vieša. Nenustebčiau, jei tavo vyras kada nors tau pasiūlytų pasimylėti trise ar keturiese, jei tik dar nepasiūlė.

Jūsų santykiuose nėra jokios pagarbos vienas kitam: nei vyras tavęs gerbia, gal net žiūri su panieka, nei tu jo gerbi, tiesą sakant, – ir savęs. Kaip jūs nusiritote iki to?

Kaip tu, Renata, jautiesi, kai tavo vyras prašo smulkiai papasakoti savo seksualinius nuotykius? Tavo vyras, užuot iškėlęs pavydo sceną, pykęs ar kankinęsis, liguistai smalsauja apie detales, tarsi būtum kokia pornografijos herojė, o ne jo žmona, moteris, kuri turėtų būti mylimiausias ir artimiausias žmogus. Greičiausiai tave tai siutina, piktina, jautiesi nemylima, o tada dar intensyviau pasineri į seksualinius nuotykius. Ir taip pasaka be galo.

Manau, kad šeimai iškilęs rimtas pavojus, esate duobėje.Panašu į tai, kad tavo vyras turi stiprių vojeristinių (mėgsta stebėti, – red. past.) seksualinių polinkių. Taip pat vyro susidomėjimas tavo pasakojimais, kaip smaginiesi su kitais vyrais, gali būti ir užslėpto homoseksualumo požymis. Įdomu, kad pati tam visai nesipriešini ir pyškini jam viską. Galbūt jūs iš tiesų labai atitinkate kaip partneriai: jis patenkina savo vojeristinius polinkius, o tu – ekshibicionistinius, ir viskas tarsi yra puiku. Tik štai tavo laiške jaučiama tavo pačios nuojauta, kad kažkas visgi vyksta ne visai gerai.

Manau, toks neva liberalumas ir laisvumas žlugdo jūsų santuoką, nes akivaizdžiai perlenkta lazda, nebėra jokio pasitikėjimo, jau nekalbant apie kokį nors saugumo jausmą. Spėju, kad seksualinė trauka taip pat nyksta, o gal jau ir visai išnykusi.

Žinai, Renata, iš pažiūros tu atrodai panaši į šaltakraujišką, netgi cinišką moterį, bet viduje, ko gero, plūsti krauju ir tau skauda. Greičiausiai kenti siaubingą emocinį badą, kurį bandai kompensuoti seksualiniais nuotykiais, bet, deja, tokiu būdu dar niekas nepasisotino... Nerimauju, kad galbūt esi pakeliui į susinaikinimą. Gyvendama pagal tokį scenarijų greitai išseksi. Pažeisti pamatiniai tavo moteriški instinktai, jausmai, dingęs ryšys su savimi. Tu, Renata, aišku, pati žinai, kaip tau gyventi, ir tikrai neturėčiau tavęs mokyti, bet jausiuosi blogai, jei neįspėsiu, jog riedi į prapultį. Nustok žaloti save, nes ilgainiui visai atbuksi, o gydytis teks labai skausmingai ir ilgai. Sėkmės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius