Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vyras delsia tuoktis

Laba diena, Ramune. Gyvenu su žmogumi jau trejus metus, santykiai geri, net pastaruoju metu pradėjome kalbėti, kad norėtume vaikų. Jaučiu, kad draugas mane myli, tačiau nesiūlo tekėti.
Ramunė Pajuodytė.
Ramunė Pajuodytė / G.Kropio nuotr.

Gal aš senamadiška, bet pati pirštis nenoriu. Esu kadaise užsiminusi, kad norėčiau, jog vaikas augtų šeimoje. Jis tam pritaria, bet nesiima jokių veiksmų. Šiaip jis yra iš tų žmonių, kurie ilgai delsia prieš priimdami sprendimą, o tada jau nebesimėto, bet kiek galima laukti… Gal tos vedybos nieko iš esmės ir nepakeistų, bet man tai svarbu. Pagaliau nebereikėtų atsakinėti į įkyrius žmonių klausimus, kada gi susituoksite. Kokios man strategijos laikytis toliau? Gėda prisipažinti, bet galvoju pradėti dairytis naujų pažinčių, gal iš keršto, nes pykstu ant jo. Jolanta.

Sveika, Jolanta. Ieškoti naujų pažinčių tavo atveju būtų klaidingas, nieko neišsprendžiantis ir santykių nekuriantis žingsnis. Problema tik dar labiau įsisenėtų ir greičiausiai taptų dar skaudesnė. Taip, tai būtų kerštas, pagiežos liejimas, tik kur tai nuvestų? Atstumas tarp judviejų su draugu tik padidėtų, o apmaudas kauptųsi, kol vieną dieną jis, ko gero, prasiveržtų ir greičiausiai pačiu nemaloniausiu abiem būdu. Tu būtum dar labiau nusivylusi, gal net būtų gėda, liūdna. Pagaliau, kas tuomet, jei tavo vien iš pykčio užmegztas santykis staiga – kito žmogaus iniciatyva – imtų virsti rimtu ryšiu?

Problemą patarčiau spręsti pradedant klausimais sau. Gal turi kokių nors abejonių dėl šio žmogaus, nesi iki galo tikra? Galbūt tavo mintys apie kitas pažintis susijusios ne tik su pykčiu, bet ir tam tikru abejingumu draugui? Jei taip, jis gali tai nujausti ir sąmoningai arba ne delsti. Jei ne, manau, pats geriausias ir veiksmingiausias būdas spręsti situaciją – pasidalyti su draugu svajonėmis.

Nieko neprašyk, nieko jam nesiūlyk, o tiesiog sakyk, ko norėtum, kaip įsivaizduotum idealią savo ateitį. Galbūt tavo draugui atrodo kur kas svarbiau, kad norite vaikų, ir jis nežino, kaip tau svarbu iš pradžių susituokti, o tik paskui susilaukti atžalų. Jei vyriškis tave tikrai myli, manau, norės išpildyti tavo svajones, nes norės matyti tave laimingą ir besidžiaugiančią gyvenimu. Sėkmės jums abiem!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius