-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vyrišką lytinį organą iš lempučių ant lango suraizgęs Mykolas Kleck sulaukė pareigūnų dėmesio

Tinklaraštininkas Mykolas Pleskas, internautams geriau žinomas Mykolo Kleck vardu, šiemet šventėms pasipuošti nusprendė kiek neįprastai. Ant lango namuose jis sugalvojo išraizgyti lempučių girliandą, kuri savo forma priminė vyrišką lytinį organą.
Mykolas Kleck ir jo kalėdinė dekoracija
Mykolas Kleck ir jo kalėdinė dekoracija / Asmeninio albumo nuotr.
Temos: 1 Mykolas Kleck

Nenuostabu, kad praeiviams gatvėje užkliuvo originali, gal net kiek provokuojanti dekoracija. M.Kleck kūriniu susidomėjo ir policijos pareigūnai. Juos iškvietė tinklaraštininko kaimynai.

Vėliau pasipiktinę kaimynai kreipėsi ir į Žmonės.lt redakciją. Jie atsiuntė sostinės Šiaurės miestelyje esančioje S.Žukausko gatvėje darytą nuotrauką, joje matyti kaip dekoracija atrodo iš lauko pusės. 

Žmonės.lt skaitytojo nuotr./Vyrišką lytinį organą primenanti Mykolo Kleck kalėdinė dekoracija
Žmonės.lt skaitytojo nuotr./Vyrišką lytinį organą primenanti Mykolo Kleck kalėdinė dekoracija

Tačiau pats M.Kleck, panašu, į visus aplinkinių burnojimus numoja ranka. Socialinėje erdvėje jis pasidalijo įrašu, kuriame išdėstė savo mintis.

„Vaikštau su šunimis. Žiūriu, kieme policijos pareigūnai apžiūrinėja namą. Vėliau laiptinėje juos sutinku prie apatinių kaimynų buto. Susišvietė galvoje, stabtelėjau, sakau: „Jūs tikiuosi čia ne dėl lempučių?“. „Taip, dėl lempučių, gal žinot pas ką jos?“ 

Taip, Lietuvoje dar yra žmonių, kurie iškviečia kaimynams policiją dėl kalėdinio pim***o ant lango. Juk tvirkinu jų vaikus ir vedu iš dorybės kelio. 

Pareigūnai puikūs: mandagūs ir nemeluoja man apie mano teises. Jaunesnysis net atsargiai šyptelėjo, kai pasakiau, kad nenukabinsiu. Užsirašė duomenis, pasiūlys kaimynams rašyti skundą komisariato inspektoriui. I'm ready.

Dorovingieji kaimynai, o gal geriau pamokykite savo vaikus lytinio švietimo? Jeigu bijot vaikui parodyti iš lempučių nupieštą b**į, tai tuomet aš nesistebiu, kodėl lietuvių lytinis švietimas vienas prasčiausių, o paauglių nėštumas vienas didžiausių Europoje.

Spėkit, ką šiandien padarysiu? Ar išjungsiu lemputes, ar nusipirksiu papildomų ir nupaišysiu antrą pimpalą ant kito lango?“ – feisbuke po susitikimo su pareigūnais rašė jis.

Iš M.Kleck socialinės paskyros matyti, kad tai ne vienintelis vyrišką lytinį organą vaizduojantis šventinis akcentas. Dar prieš kelias dienas jis pasidalijo dviprasmiškas mintis keliančių sausainių nuotrauka. 

Sorry guys, bet geresnės žmonos niekas neturite. Niekas!

Posted by Mykolas Kleck on Tuesday, 22 December 2015

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius