Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vyrų-trofėjų mada: vis daugiau turtingų moterų pasiruošusios paversti savo vyrus gražuoliukais, su kuriais nebūtų gėda rodytis viešumoje

Plačiai paplitusi frazė „žmona-trofėjus“ jau nuo seno vartojama apibūdinti patrauklioms moterims, kurios ištekėjusios už sėkmingai karjeros laiptais lipančių ir turtingų vyrų.
Pastaruoju metu moterims vis labiau siekiant karjeros aukštumų atsiranda vis daugiau vyrų, kurie tampa savo turtingų žmonų trofėjais.
Pastaruoju metu moterims vis labiau siekiant karjeros aukštumų atsiranda vis daugiau vyrų, kurie tampa savo turtingų žmonų trofėjais. / 123rf.com nuotr.

Vis dėlto, pastaruoju metu moterims vis labiau siekiant karjeros aukštumų, pozicijos kiek keičiasi ir atsiranda vis daugiau vyrų, kurie tampa savo turtingų žmonų trofėjais, rašo „The Dailymail“.

Didžiojoje Britanijoje atlikto tyrimo, kuriame buvo remiamasi pažinčių agentūrų ir plastinių operacijų klinikų duomenimis, metu paaiškėjo, kad vis daugiau moterų ieško vyrų, kurie būtų ne tik protingi ir potencialiai geri verslininkai, bet ir labai patrauklūs. Vyro grožis moterims svarbus dėl to, kad nebūtų gėda su jais pasirodyti formaliuose renginiuose.

„Pastaruoju metu pastebėjome vis labiau populiarėjančią tendenciją, kad vyro ieškančioms turtingoms moterims pagrindinis prioritetas yra būtent jo išvaizda“, – tikina pažinčių agentūros „Berkeley International“ įkūrėja Mairead Molloy.

123rf.com nuotr./Didžiojoje Britanijoje vis daugėja moterų, kurios moka už savo vyrų plastines operacijas.
123rf.com nuotr./Didžiojoje Britanijoje vis daugėja moterų, kurios moka už savo vyrų plastines operacijas.

Pasirodo, moterys ne tik pasiryžę investuoti nemažai pinigų į gražaus vyro paieškas, bet jos nė kiek nesudvejodamos leistų savo sunkiai uždirbtus pinigus ir vyrams reikalingoms plastinėms operacijoms.

Pasak vienos Londone įsikūrusios Plastinės chirurgijos klinikos vadovų, vis daugiau moterų apmoka savo vaikinų ar sutuoktinių kosmetines ar atjauninimo operacijas.

Privačios klinikos vadovas atskleidė, kad populiariausios šiuo metu yra plaukų transplantavimo ir kūno stangrinimo operacijos vyrams, už kurias vis dažniau moka moterys.

Klinikoje dirbantis plaukų transplantacijos ekspertas Raghu Reddy neslepia, kad pastaruoju metu į jį kreipiasi vis daugiau vyrų, kurie nori atrodyti gražūs savo merginoms.

„Dauguma vyrų kreipiasi į mane paisydami ne tiek savo, kiek žmonų ar merginų norų. Ir nors kai kurie mano pacientai tikina, kad ir patys nori šios operacijos, daugelis jų vis dėlto nesidrovi atskleisti, jog šią operaciją pasidaryti juos paskatino mergina, kuri už ją ir sumokės“, – pasakojo plaukų transplantacijos ekspertas R.Reddy.

Moterų paskatinimas pasidaryti tam tikrą operaciją vyrams svarbus ne tik tuo atveju, jei jos apmoka sąskaitą. Per pastaruosius metus Didžiojoje Britanijoje išryškėjo tendencija, kad vis daugiau vyrų pasiruošę gultis po skalpeliu, jog išliktų gražūs ir patrauklūs savo merginoms.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius