Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vytaras Radzevičius: „Gražiausias dalykas kelionėse yra grįžti namo“

Šešios dienos. Tiek laiko liko iki dar vienos nuotaikingos, nuotykių bei įspūdžių pilnos Martyno Starkaus ir Vytaro Radzevičiaus kelionės. Šį kartą šis tandemas bandys pažinti Australijos kultūrą.
Vytaras Radzevičius
Vytaras Radzevičius / Asmeninio albumo nuotr.

Nors jų kelionė į šeštą pagal dydį pasaulio šalį startuoja balandžio 1-ąją, tačiau tai nėra joks pokštas. Apie laukiantį iššūkį V.Radzevičius diskutavo portalo „Kas vyksta Kaune“ organizuojamame renginių cikle „Kitokie pasikalbėjimai“.

„Tikslas kaip visada yra įveikti tam tikrą nuotolį, iš taško A į tašką B, pažinti šalį, pakeliui patirti nuotykių ir apie tai sukurti televizijos laidas, – reziumavo V.Radzevičius. – Turime planą, tačiau kaip galiausiai bus neaišku, nes dažniausiai viskas keičiasi ir vyksta improvizuotai.“

Kelionėje 46-ąjį gimtadienį (balandžio 10 d.) švęsiantis V.Radzevičius per savo gyvenimą jau yra matęs visko šiame pasaulyje. Jo ir M.Starkaus duetas išmaišė Pietų Ameriką, Aziją, JAV, buvo įkėlę koją į Afriką, tačiau jis yra didžiausias posakio „visur gerai, bet namuose geriausiai“ šalininkas.

„Man kelionėse pats gražiausias dalykas būna sugrįžimas. Nes po mėnesio kelionių grįžęs į Lietuvą viską pamatai naujomis akimis, šviežiu žvilgsniu. Tada supranti kokioje nuostabioje šalyje gyvename, kur yra graži gamta, žaluma, vanduo ir net kolumbietes pagal grožį lenkiančios moterys, – gero žodžio apie gimtinę nestokojo V.Radzevičius. – Didžiausia blogybė yra tik uodai.

Niekada net nekilo noras galvoti, kad galiu kažkur kitur gyventi. 1989 metais aš pusmetį gyvenau Anglijoje, Liverpulyje, tačiau ten man buvo sunku, todėl grįžau į Lietuvą. Nuo to laiko nesinori kitur gyventi. Nuoširdžiai.“

V.Radzevičius Kauno publikai taip pat pasakojo juokingas istorijas iš kelionių, diskutavo apie emigraciją, saiko jausmą, futbolą bei kulinariją.

Šį sekmadienį „PuntoJazz“ palėpėje lankysis ir „Kitokiuose pasikalbėjimuose“ dalyvaus krepšinio komentatorius, rašytojas, protmūšių organizatorius, TV laidų vedėjas Robertas Petrauskas.

VIDEO: Vytaras Radzevičius : Kitokie pasikalbėjimai #2

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius