Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vytautas Rumšas jaunesnysis: „Fonogramščikams ir kitiems muzikos teršėjams atėjo galas!“

Pastaruoju metu aktoriaus ir TV laidų vedėjo Vytauto Rumšo jaunesniojo gyvenimas apsivertė aukštyn kojomis. Nuo šiol jis visas jėgas atiduoda ne tik pagausėjusiai šeimai, bet ir grandioziniam muzikiniam projektui „Lietuvos balsas“, kuris LNK eteryje prasideda jau šį sekmadienį, 19 valandą.
Vytautas Rumšas jaunesnysis
Vytautas Rumšas jaunesnysis / LNK nuotr.

– Vytautai, kuo Tave labiausiai žavi „Lietuvos balsas“?

– Negaliu atsidžiaugti, kad pagaliau turėsime tikrai kokybišką muzikinį projektą, kuriame visą laiką karaliaus tik gyvai atliekama muzika. Nebus jokių fonogramų. Gyvai atliekama muzika džiugins tiek mūsų dalyviai, tiek projekto muzikantų grupė. Nuoširdžiai manau, kad „Lietuvos balsas“ itin aukštai užkels kartelę visiems mūsų šalies TV projektams, tad tikiu, jog pagaliau visiems fonogramščikams ir kitiems muzikos teršėjams atėjo galas!

– Kuo žiūrovams turėtų būti patrauklus šis muzikinis projektas?

– Pirmiausia todėl, kad jis – naujiena Lietuvos televizijos istorijoje. Dar niekada mūsų šalyje nebuvo vertinamas tik dainininkų balsas. Iki šiol įvairiuose talentų šou visas dėmesys buvo  skiriamas įvairiems keistuoliams, bebalsiams ir šiaip įvairaus plauko išsišokėliams.

Antra, „Lietuvos balse“ – ne vieta prastiems dainininkams. Čia tiesiog tokių nepamatysite, nes iš 700 pareiškusių norą dalyvauti kruopščiai atrinkome tik kiek daugiau nei 130.

Galiausiai – bendras projekto tonas bus labai pozityvus. Jei pavargote nuo bjaurių replikų eteryje, tų pačių veikėjų per televiziją, jei jums patinka gera ir gyvai atliekama muzika, tuomet prisiminkite, kad sekmadieniais turėsite ką pažiūrėti per savo televizorius (šypteli).

– Šis šou kuriamas pagal tarptautinį  „The Voice of...“ formatą. Ką Tau teko girdėti apie kitose šalyse kuriamus analogiškus šou?

– Projekto tėvynė – Olandija. Praėjusią savaitę ten kaip tik vyko antrojo sezono superfinalas. Šis šou Olandijoje yra sukėlęs stebuklingą maniją. Žmonės eina iš proto dėl puikiai  dainuojančių atlikėjų, nori pakliūti į jų koncertus. Iškalbingas vien faktas, kad projektas Olandijoje viršijo visų laikų žiūrimumo rekordą: jį stebėjo daugiau nei pusė olandų, t. y. – 8 milijonai.

Beje, Jungtinėse Amerikos Valstijose, kur nuo vasario „The Voice“ bus rengiamas jau antrąjį sezoną,  jis tapo tikra sensacija, kuri nunešė užmarštin kitus muzikinius šou. Žinoma, svorio projektui pridėjo ir ypatingi dalyvių mokytojai – Christina Aguilera, grupės „Maroon 5“ lyderis Adamas Levinas, atlikėjas ir prodiuseris Cee Lo Greenas.

Bet galiu prasitarti, kad jau po kelių mėnesių ir Lietuvoje laukiame labai garsių užsienio superžvaigždžių, kurios sutiko prisidėti prie „Lietuvos balso“. Žodžiu, čia projektas, kuris sudrebino pasaulį. Nuoširdžiai tikiu, kad padėsime geros muzikos bombą ir čia.

– Kaip sekasi sutarti su projekto mokytojais?

– Labai gerai. Visi „Lietuvos balso“ mokytojai yra bene didžiausi šalyje scenos profesionalai, tačiau drauge jie ir itin jaunatviški. Tuo įsitikinau pirmojo šou etapo – „Aklųjų perklausų“ – metu. Lengvai randu kalbą su kiekvienu iš jų – Egidijumi Sipavičiumi, Merūnu Vitulskiu, Erica ir Jurgiu Didžiuliais bei Violeta Tarasoviene. Žaviuosi, kad jie visi pastabas atlikėjams išsako itin korektiškai ir diplomatiškai, jaudinasi dėl kiekvieno kaip dėl savo vaiko. Jei atvirai, toks pozityvumas veža!

LNK eteryje „Lietuvos balsas“ debiutuoja sausio 29 dieną ir bus rodomas kiekvieną sekmadienį, 19 valandą. Bilietai į antrąjį projekto etapą – „Muzikines dvikovas“ – jau parduodami. Koncertai vyks vasario 14-15 dienomis Panevėžio „Cido“ arenoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius