-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vytautas Rumšas: „Nenoriu, kad kažkas jotų ant mano sprando ir iš to darytųsi pinigus“

Aktorius Vytautas Rumšas jaunesnysis savo talentą demonstruoja ne tik teatro scenoje, bet ir įvairiuose viešuose ar privačiuose renginiuose. Vienu iš geidžiamiausių Lietuvos jaunikių neretai tituluojamas V.Rumšas šmėžuoja ir televizijos projektuose. Tiesa, įprastai jis stoja prie vedėjo vairo, mat, kaip pats prisipažįsta, tapti tiesiog dalyviu jam nekyla nė menkiausias noras.
Aktorius Vytautas Rumšas jaunesnysis
Aktorius Vytautas Rumšas jaunesnysis / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

Paklaustas, ar yra sulaukęs prodiuserių pasiūlymų suktis ant parketo ar uždainuoti duetu, aktorius šypteli: „Kiekvienais metais ir netgi po keletą kartų. Tačiau kiekvienąsyk tenka atšauti griežtą „NE“. Man užtenka aukštosios mokyklos, kai dėstytojai ir taip tave kritikuoja ar taiso. Tačiau yra akivaizdus skirtumas: dėstytojai neturi intencijų padaryti iš savo patarimų šou, o įvairių projektų komisijos tik to ir siekia. Be abejo, smagu būtų išmokti puikiai judėti, tuo pačiu pagerinti bendrą fizinę formą, tačiau tie žmonės, kurie komentuoja dalyvaujančių darbą suinteresuoti tik dėl vieno – iš visko išlaužti šou“, – kalbėjo 30-metis V.Rumšas.

Šou kritika – visai kas kita

Anot jo, įvairūs TV projektai nėra ta vieta, kur žmonės linkėtų tau tobulėti: „Nenoriu, kad kažkas jotų ant mano sprando ir darytųsi iš to pinigus. Kad man Smoriginas (choreografas Jurijus Smoriginas – red. past.) mėtytų pastabas ir kažką aiškintų... Na, jau ne! Konstruktyvi kritika yra gerai, bet šou kritika – tai jau visai kas kita, jos negalima priimti rimtai.“Kad man Smoriginas mėtytų pastabas ir kažką aiškintų... Na, jau ne!

Aktoriaus teigimu, jo tikslas yra atsiduoti savo profesijai ir nekišti nosies ten, kur prasideda „neskani vaidyba“. Pirmąją vasaros pusę V.Rumšas aktyviai ruošėsi Pažaislio muzikos festivaliui – liepos 3-ąją Kauno pilyje buvo parodyta trijų dalių giesmė „Mažvydas“. Aktoriaus tėvo Vytauto Rumšo režisuotoje dramoje Vytautas Rumšas jaunesnysis atliko Mažvydo sūnaus Kasparo vaidmenį. Dėl jo vyras keitė ir savo šukuoseną.

Atostogos – prabanga

Anot aktoriaus, nepaisant to, jog visi teatriniai darbai baigėsi liepos pradžioje, jo likusi vasara detaliai suplanuota. „Po to pasipils renginiai, pasiruošimas rudens sezonui, kūrybinių minčių generavimas su visa „Dar pažiūrėsim“ komanda. Tad pasiimti kelių savaičių atostogas man yra didelė prabanga. Tikiuosi, pasitaikys bent kelių dienų spontaniška išvyka su aktyviu poilsiu. Aš idealiai atsipalaiduoju tuomet, kai šalia gera kompanija, puiki muzika ir aktyvios pramogos: vandens motociklai, tinklinis, dviračiai, malonūs pasivaikščiojimai“, – svajingai kalbėjo V.Rumšas. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius