-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vytautas Šapranauskas gimtadienio vakarą juokino savo gerbėjus

Balandžio 19-ąją savo 54-ąjį gimtadienį pasitikęs aktorius ir laidų vedėjas Vytautas Šapranauskas ketvirtadienio vakarą lipo į sceną Vilniaus „New York“ klube – čia vyko „Juodojo humoro turas“. Sausakimšą salę surinkęs humoristas nevengė necenzūrinių juokelių, be užuolankų pašiepė žmogiškas silpnybes ir ydas. Gerbėjų armija artistą apibėrė gausiais aplodismentais ir netylančiu juoku.
Vytautas Šapranauskas
Vytauto Šapranausko „Juodojo humoro turas“ Vilniuje / Gretos Skaraitienės nuotr.

„Ką reiškia, jeigu jūs veidrodyje matote perkepusį snukį, neskustą barzdą ir nebylų klausimą savo baseto akyse? Reiškia, kad prieš tris dienas jūs nusprendėte išgerti tik 50  gramų degtinės, – tokiu juokeliu V.Šapranauskas pradėjo „Juodojo humoro turo“ anekdotų vakarą ir dar paragino savo gerbėjus. – Neišgėrėte? Užsisakykite, nes kažkokia visuotinė vienatvė tvyro.“

Dar prieš dvi savaites aktorius buvo privertęs sunerimti savo gerbėjus, ar planuojami „Juodojo humoro turo“ vakarai įvyks, mat V.Šapranauskas neatvyko į Alytų ir Kėdainius. Tačiau po savaitę trukusios tylos Šiauliuose pasirodęs humoristas žiūrovus įtikino, kad grįžta į vėžes – „New York“ klube visos 370 sėdimų vietų buvo užpildytos.

„Važiuodami į pasirodymą mes juokavome, kad galbūt Vytautas Šapranauskas nepasirodys Vilniuje. Juolab, kad ketvirtadienį jo gimtadienis. Tačiau pasirodė Šiauliuose, o tai nuramino“, – Žmonės.lt prasitarė viena iš gerbėjų, atvykusių į „Juodojo humoro turą“ Vilniuje. Paklausta, ko palinkėtų aktoriui gimimo dienos proga, moteris trumpai ir nuoširdžiai tarė: „Sveikatos“.

Kiti renginio žiūrovai nevyniojo į vatą ir aktoriui linkėjo „niekada niekur nevėluoti ir visada pasirodyti suplanuotuose šou“.

Vakaro pabaigoje suskambo muzika, o V.Šapranauskas užtraukė garsiąją estrados grando Stasio Povilaičio dainą „Švieski man vėl“. Jai pasibaigus kažkas iš salės palinkėjo humoristui gero gimtadienio, o viena gerbėja įteikė raudonų rožių puokštę. V.Šapranauskas pasinaudojo proga ir visiems priminė: „Šiandien gimtadienį švenčia ir Marijonas Mikutavičius“.

„Dingo“ per Velykas

V.Šapranauskas į žiniasklaidos atstovų skambučius porą savaičių neatsiliepė nuo balandžio 8-osios, sekmadienio, kuomet nepasirodė televizijos projekto „Chorų karai“ filmavime. Vėliau aktorius neatvyko ir į du „Juodojo humoro turo“ pasirodymus, vykusius Alytuje ir Kėdainiuose. Iš mirties taško aktorius savo turą išjudino pasirodęs Šiauliuose.

Gretos Skaraitienės nuotr./Akimirka iš Vytauto Šapranausko „Juodojo humoro turo“
Gretos Skaraitienės nuotr./Akimirka iš Vytauto Šapranausko „Juodojo humoro turo“

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius