Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vytautas Šapranauskas tiesioginiame eteryje laidė akmenis į Vladimiro Romanovo daržą

Ketvirtojoje „Chorų karų“ laidoje netrūko intrigų – šeši projekte likę chorai vėl kovojo dėl teisės pasilikti projekte. Aršūs buvo ne tik choristai, bet ir laidos vedėjui V.Šapranauskui būdingi juokeliai – rodos, jau tradicija tapo aktoriaus patyčios populiariems, šalyje žinomiems žmonėms. Šįkart V.Šapranauskas laidė akmenis į Vladimiro Romanovo daržą.
Vytautas Šapranauskas
Vytautas Šapranauskas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Žmonės.lt primena, jog anksčiau V.Šapranauskas aktyviai pašiepė buvusio Seimo nario Andriaus Šedžio ir Monikos Kvietkutės vestuves bei medaus mėnesį. Tąkart A.Šedžius atkirto, kad kam jau kam, bet ne aktoriui, kuris pats gyvena su jaunesne moterimi – Ieva Stasiulevičiūte – apie jį kalbėti.

Pokštus apie V.Romanovą V.Šapranauskas pradėjo prisiminęs bene svarbiausią pasauliui savaitės įvykį – naujojo popiežiaus rinkimus. Dideliame ekrane vedėjas žiūrovams rodė nuotraukos montažą, kuriame matyti kunigų gretose „įsipaišęs“ V.Romanovas. Anot vakaro vedėjo, V.Romanovą netyčia užfiksavo vietoje buvę fotografai. Vis dėlto verslininkas, anot Šapranausko,  „į popiežius nekandidatavo, nes persigalvojo“.

Vėliau V.Šapranauskas tęsė savo pokštų seriją – prie V.Romanovo temos grįžo pristatydamas ir benamių chorą „Spindulys“, kuriam vadovauja generolas Stano. „Supratęs, kad nebepajėgia išgyventi iš savo 45 tūkstančių litų atlyginimo, prie benamių choro nutarė prisijungti ir V.Romanovas“, – sakė aktorius, vėl demonstruodamas ekrane nuotraukų montažą.   

„Po konklavos popiežius pasigedo žymiojo paveikslo „Paskutinė vakarienė“, todėl kaip žinote, šiandien V.Romanovo namuose buvo atlikta krata. Matyt, girdėjote, kad V.Romanovas tada skambino pianinu“, – juokelių seriją tęsė V.Šapranauskas. Kandūs aktoriaus juokai abejingų nepaliko – vietoje susirinkusi publika juokėsi iki ašarų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius