-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„X Faktoriaus“ dalyvio Alekso mama Loreta Augaitytė: „Jis atėjo dainuoti, o ne kalbėti“

Muzikinio projekto „X Faktoriaus“ dalyvis Aleksas Augaitis (18) jau dabar vadinamas daug žadančiu atradimu. Kalbos defektą turintis vilnietis pavergė tiek teisėjų, tiek žiūrovų širdis. Išskirtinį interviu „X Faktoriaus“ komandai davė vaikino mama Loreta Augaitytė.
Aleksas Augaitis su mama Loreta
Aleksas Augaitis su mama Loreta / Stop kadras

„Aleksas projekte nusprendė dalyvauti savarankiškai. Didžioji scena yra jo svajonė“, – pasakos aštuoniolikmečio mama.

Atrankoje Alekso pasirodymas pribloškė ir visko mačiusius. Teisėjai liaupsino vaikiną, publika plojo atsistojusi. Atsirado ir tokių, kurie braukė susijaudinimo ašaras. Tačiau Aleksas, grįžęs namo, apie savo sėkmę ne itin atviravo. 

Jis mamai papasakojo, jog teisėjai pagyrė užvedus publiką, geriausiai pasirodžius. „Tai buvo vieninteliai žodžiai. Aleksas pranešė tik faktą apie dalyvavimą“, – prisimins Loreta. 

VIDEO: „X Faktoriaus“ stebuklas: mikčiojantis vilnietis

Moteris prisiminė ir kūrybinę projekto stovyklą. Joje Aleksas susidūrė su, rodos, neįveikiamu uždaviniu – dainuoti be instrumentinio pritarimo: juk pradėti dainuoti „X Faktoriaus“ dalyviui pavyksta tik skambant muzikai.

„Didelis dėkui, kad teisėjai davė antrą šansą pabandyti dainuoti su muzika. Aleksui nuotaika pakilo, kraujas užvirė. Jis vėl pasiruošęs eiti toliau“, – prieš naują projekto etapą „Kėdžių iššūkis“ džiaugsis Alekso mama. 

„Jei jis vertas vienos iš keturių kėdžių, norėčiau, kad būsimas berniukų mokytojas, priimdamas sprendimą, surizikuotų. Visi bijos, kad jis gali pradėti mikčioti, bet aš su juo gyvenu – kol jis dainuoja, nemikčioja. Juk Aleksas atėjo čia dainuoti, o ne kalbėti“, – apie sūnaus galimybes gauti bilietą į finalą kalbės moteris.

Nors po pasirodymų ant scenos Aleksas nerodo savo jausmų, mama žino – viduje sūnus džiaugiasi. Pasak Loretos, jos sūnus – labai motyvuotas, turintis gilų vidinį pasaulį, svajonių ir tikslų. 

Stop kadras/Aleksas Augaitis
Stop kadras/Aleksas Augaitis

„Aleksas nori daryti tai, kas suteikia džiaugsmą. „X Faktorius“ yra pirmas bandymas sužinoti, ar scena jam tinka. Tai neįkainojamą patirtis, savęs išbandymas, baimės įveikimas. Labai noriu, kad „Kėdžių iššūkyje“ jam pasisektų“, – vilsis L.Augaitytė. 

Apie „Kėdžių iššūkį“

Šį sekmadienį 19.30 val. TV3 žiūrovai išvys naują, Lietuvoje dar nerodytą projekto etapą „Kėdžių iššūkis“. Dalyvių laukia itin emocionalūs išgyvenimai. Teisėjams teks priimti ypatingai sunkius sprendimus. Pirmieji pasirodys „X Faktoriaus“ vaikinai. Jų – net dešimt, o scenoje lauks tik keturios kėdės.

Tam, kad iškovotų vietą ant kėdės, teks įtikinti teisėją. Net padainavus gerai ir sulaukus išsvajotojo „taip“, dalyvis negalės atsipalaiduoti, mat jo vietą bet kurią akimirką galės užimti konkurentas. O tik užėmus vietą ant kėdės, gauni bilietą į išsvajotus projekto finalus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius