Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„X faktoriaus“ dalyvis Martynas Kavaliauskas pirmą kartą užkopė į didžiąją sceną

TV3 televizijos muzikinio projekto „X Faktorius“ dalyvis Martynas Kavaliauskas, savo dainomis po pirmojo viešo pasirodymo užkariavęs šimtų merginų širdis, Kaune, restorane „Sadutė“, surengė pirmąjį savo koncertą.
Koncerto akimirka
Koncerto akimirka / Teodoro Biliūno / BNS nuotr.

Pasiklausyti populiarių pasaulyje M.Kavaliausko perdainuojamų dainų susirinko pilnutėlė salė klausytojų. Tarp jų buvo dainininko tėvai Vaidas ir Rasa Kavaliauskai, sesuo, laidos „Karamelinės naujienos“ vedėja Indrė Kavaliauskaitė, ir širdies draugė Rusnė Jankauskytė.

Beveik valandos trukmės pasirodyme M.Kavaliauskas dainavo gyvai ir skambino gitara.

Vaikinas sakė savo repertuare dar neturįs autorinių kūrinių ir kol kas neplanuojąs jų kurti.

„Tai pirmasis mano koncertas, todėl jaudinausi visą dieną. Dabar jau viskas gerai. Atsipalaidavau“, – sakė M.Kavaliauskas.

Nuo 15 metų dainuojantis 20 m. atlikėjas sakė iki „X faktoriaus“ niekuomet negalvojęs apie didžiąją sceną. Dalyvauti muzikiniame projekte jį paragino mergina, su kuria draugauja ne vienerius metus.

„Rusnė įkalbinėjo mane išmėginti jėgas laidoje. O jai atsakyti ir prieštarauti negalėjau“, – su šypsena sakė M.Kavaliauskas.

Pirmąjį koncertą jis surengė ne savo iniciatyva, o buvo pakviestas pristatyti muzikinę programą restorano „Sadutė“ vadybininkės. Išgirdęs pasiūlymą groti M.Kavaliauskas nedvejodamas pasakė taip.

Paklaustas, ar mėgsta gėles, dainininkas iš pradžių nustebo ir tik pamatęs gerbėjus, nešinus didžiulėmis raudonų rožių puokštėmis, ištarė: „Regis, teks pamėgti...“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius