-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„X Faktoriaus“ žvaigždės Alekso Augaičio mikčiojimo priežastis – sunki ir klastinga liga

Bene daugiausiai dėmesio naujajame šou „X Faktorius“ sezone sulaukęs dalyvis Aleksas Augaitis atskleidė sergąs epilepsija. Vaikiną išgarsinęs mikčiojimas – šios ligos pasekmė.
Aleksas Augaitis
Aleksas Augaitis / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.

Sekmadienio vakarą TV3 žiūrovai stebėjo ketvirtąją „X Faktoriaus“ kovą, kurioje susirungė 11 dalyvių. Antru numeriu tiesioginės transliacijos metu uždainavo vienas labiausiai aptarinėjamų šio šou sezono dalyvių – A.Augaitis. 

Vaikinas dėmesio sulaukė dar pačioje šou pradžioje, rudenį. Jį išgarsino mikčiojimas ir tikras stebuklas, kad nors sklandžiai kalbėti jaunuoliui ir yra sudėtinga, dainuoja jis be jokios baimės ir trikdžių. 

Tiesa, iki šiol šou gerbėjai nežinojo priežasties, kodėl A.Augaitis mikčioja. Tačiau sekmadieninės transliacijos metu ji buvo atskleista. 

Antai prieš Alekso pasirodymą scenoje televizijos žiūrovams parodytas reportažas, kurio metu apie sūnų atsiliepė jo mama. Ji ir paatviravo apie sūnaus sveikatą. 

Moteris atskleidė, kad Aleksas serga epilepsija. „Jos židinys – kairiajame galvos pusrutulyje“, – aiškino Alekso mama. Anot jos, būtent ši liga ir sukelia vaikino mikčiojimą. 

Nepaisant to, dainuoti A.Augaičiui sekasi puikiai – mikčiojimas dingsta tarytum jo visai nebūtų, vaikinas drąsiai jaučiasi scenoje. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius