-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„X Faktoriuje“ antrą vietą užėmę RSP – apie apmaudą, pagarbą Giedrei ir ateities planus

„Net keista... Taip norėjom laimėti, o išgirdę, kad likome antri, kažkaip labai ir nenuliūdome. Labai džiaugiuosi Giedrės pergale, visada ją palaikiau“, – dar nesibaigiant „X Faktoriaus“ psichozei Lietuvoje, kai praėjusį sekmadienį istorinio, pirmojo, „X Faktoriaus“ nugalėtoja tapo Giedrė Vokietytė, kalba repo grupės RSP, užėmusios antrąją vietą, narė Viktorija Vyšniauskaitė. Bet ar iš tikrųjų trijų ambicingų jaunų žmonių širdys liko nesudraskytos?
RSP
RSP / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.

„Giedrei „X Faktorius“ – geras tramplynas, tikiu, kad ji šaus į pačią viršūnę. Taip pat manau, kad antroji vieta RSP – taip pat tik į naudą“, – samprotauja maištininkės vardą RSP pelniusi Viktorija. Ji tikina – baigusi dvyliktą klasę vienerius metus atsidės tobulėjimui muzikos srityje, o tobulėti, tikina Cheery On Top, tikrai norinti. „Tikiu, kad mano šlovės laikas – po poros metų“, – sako šviesiai į ateitį žvelgianti Viktorija.

Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Giedrė Vokietytė
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Giedrė Vokietytė

O ką apie antrąją vietą „X Faktoriuje“ mano Dominykas Latvaitis, vienintelis RSP vyrukas?

„Giedrė verta pirmos vietos, gal būtų skaudu, jei taip nebūtų, o dabar – aš visai neliūdžiu“, – sako Dominykas. Jis priduria, jog yra be galo laimingas, kad RSP nuėjo tiek toli. „Aš net neskirstau, kas kokią vietą užėmė. Džiaugiuosi, kad buvau „X Faktoriuje“ ir kad pasiekėme superfinalą“, – sako reperis.

Grupės nariai supranta, kad „X Faktoriaus“ laimėjimas yra ir be galo didelė atsakomybė.

„Iš dalies pajaučiau palengvėjimą, nes man ir Viktorijai ant nosies – abitūros egzaminai, o Giedrė dabar galės atsiduoti muzikinei veiklai. Ką veiksime paskui? Toliau muzikuosime ir darysime tai, kas arčiausiai širdies“, – sako D.Latvaitis, neleidžiantis suabejoti, kad šiuos du charizmatiškus reperius ateityje dar tikrai išgirsime.

Tuo tarpu trečioji RSP narė – operinį dainavimą Klaipėdos universitete studijuojanti Ingrida Toleikytė – buvusi racionalioji RSP grandis, su liūdesiu grįžta į uostamiestį prikelti per „X Faktorių“ į užmarštį nugrimzdusius mokslus.

„Jau dabar ilgiuosi Vilniaus, visos komandos ir tos euforijos kiekvieno sekmadienio transliacijose. Buvo be proto gerai ir liko neįkainojama patirtis“, – nostalgiškai kalba Ingrida, kol kas nenorinti prognozuoti ateities, nes visa jos širdis vis dar „X Faktoriuje“.

Sekmadienį, vasario 17-ąją, vykusiame pirmajame lietuviškame „X Faktoriaus“ superfinale pirmą vietą užėmė Sauliaus Urbonavičiaus-Samo auklėtinė G.Vokietytė, antrąją – Sauliaus Prūsaičio repo grupė RSP, trečiąją – Rūtos Ščiogolevaitės mokinė Aleksandra Metalnikova.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius