Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„X Faktoriuje“ sužibėję „Senimo beato“ nariai tuokėsi dukart – nerimtai Kaune ir oficialiai Vilniuje

Šį sezoną „X Faktoriaus“ scenoje buvo neįmanoma nepastebėti ekstravagantiškos ir smagiai išprotėjusios „sutuoktinių“ Romualdos ir Vladislovo grupės „Senimo beatas“. Duetas žiūrovus savo dainomis nukėlė į 9-ąjį dešimtmetį, o scenoje, kaip patys sakė, transliavo neapsakomą meilę. Meilę, nes abu jos tiesiog kupini. Juk tikriausiai retas žino, kad jiedu sutuoktiniai ne tik scenoje, bet ir gyvenime – spalio mėnesį grupės nariai aktoriai Roberta Raubickaitė (27 m.) ir Artūras Murauskas (29 m.) surengė ne ką mažiau „nurautas“ vestuves.
Grupės „Senimo beatas“ nariai per pusmetį tuokėsi du kartus – nerimtai Kaune ir oficialiai Vilniuje
Grupės „Senimo beatas“ nariai per pusmetį tuokėsi du kartus – nerimtai Kaune ir oficialiai Vilniuje / Asmeninio albumo nuotr.

Artūro ir Robertos pažintis prasidėjo prieš ketverius metus. Tuometiniai Vilniaus kolegijos muzikinio teatro aktoriai kaipmat vienas kitam krito į akį, tačiau tai nebuvo meilė iš pirmo žvilgsnio. Meilė netikėtai kaip žaibas juodu trenkė vos prieš pusmetį, bet apie tai – vėliau.

Jiedu 15min pasakoja, kad už draugystę, kuri galėtų būti aprašoma vadovėliuose tarsi pavyzdinė, dėkoja atsitiktinumui. Arba Artūrui, kuris paliktas po metų pertraukos tarp studijų pateko tiesiai į Robertos kursą.

„Ir viskas – susikukavome, susibendravome. Mokėjome labai gerai susikalbėti ir tapome puikiais draugais“, – šypteli Roberta.

Abu pakvaišę ir kupini idėjų draugai vienas kito nepaleisdavo nė vienai minutei. Taip netikėtai prieš metus gimė ir grupė „Senimo beatas“, kurio atsiradimo istorija irgi netikėta.

Asmeninio albumo nuotr. /Grupė „Senimo beatas“
Asmeninio albumo nuotr. /Grupė „Senimo beatas“

„Mano močiutė šventė jubiliejų ir paprašė šia proga padainuoti, palinksminti žmones. Pasakiau, kad atvažiuos atlikėjų iš sostinės, o tada kilo idėja, jog būtų labai smagu atlikti močiutės jaunystės laikų dainas, persirengti tą laikotarpį atitinkančiais drabužiais. Padainavome per jubiliejų ir viskas prasidėjo“, – prisimena Roberta.

Vienadienis projektas virto virtine koncertų, grupė sulaukė pasiūlymo pasirodyti ir festivalyje. Juk dažnas jau seniai nebuvo girdėjęs ir regėjęs nieko panašaus, o energingas duetas net ir pasyviausią užkrėsdavo noru pajudėti. Ir nors juodu grupę kūrė vyresnio amžiaus žmonėms, vis dažniau koncertuodami suprato, kad „Senimo beatas“ neturi amžiaus ribų – ši muzika pakrutina ir gimusius po 2000-ųjų.

Bendrą efektą sukurti padėjo ir kostiumai. Šiuos, beje, kūrė pati Roberta. „Tai yra mano viena iš didesnių aistrų, o kostiumus kuriu skirtingoms veiklos – ir spektakliams, ir pasirodymams. Tačiau niekas taip nedžiugina, kaip drabužių kūrimas „Senimo beatui“ – labai platus spektras, galimybių įvairovė“, – sako R.Raubickaitė-Murauskienė.

Asmeninio albumo nuotr. /Grupė „Senimo beatas“
Asmeninio albumo nuotr. /Grupė „Senimo beatas“

Santuoka – po 5 mėnesių draugystės ir be sužadėtuvių

Sakysite, taip kaip čia buvo su tomis vestuvėmis. Taigi ši istorija yra puikus pavyzdys, kad terminas „meilė iš pirmo žvilgsnio“ yra daugiaprasmis. Bendravę apie ketverius metus kaip geri draugai, vieną dieną išties trenkė tarsi žaibas ir abu suprato – mylim. O kai jau myli, ko čia laukti.

Nuo 2018-ųjų metų birželio oficialiai tapę pora, spalio mėnesį jiedu susituokė. Dvejonių, ar šalia tavęs tau tinkamas žmogus, išties nebuvo.

Žinoma, paklausite – o kur sužadėtuvės. To klausė ir draugai, ir šeimos nariai, tačiau patiems toks klausimas neiškilo. Besišnekučiuodami namuose abu nutarė, kad gyvenimo vienas be kito neįsivaizduoja, tad ir ypatingų ceremonijų neprireikė. „Iš karto nutarėme abu. Tiesiog atsisėdome ir nusprendėme“, – juokiasi Roberta ir Artūras.

Asmeninio albumo nuotr. /Robertos Raubickaitės-Murauskienės ir Artūro Murausko vestuvės
Asmeninio albumo nuotr. /Robertos Raubickaitės-Murauskienės ir Artūro Murausko vestuvės

Lengva širdimi kitą dieną būtų ir susituokę, tačiau šiam greitam žingsniui patrukdė tik formalumai – susidariusi eilė Vilniaus Santuokų rūmuose.

„Būtume iš karto nuėję ir susituokę (juokiasi). Tikrai niekas negalėjo patikėti, kad tai vyksta. Nors mano mama labai norėjo ir laukė, kada ištekėsiu, bet kai pasakiau, negalėjo tuo patikėti. Turėjo Artūras pas juos važiuoti ir pats pasakyti“, – juokiasi Roberta.

Taip originaliai spalio 13-ąją jiedu ir susituokė. O kadangi tądien minima Tarptautinė kostiumų diena, Roberta sau ir jaunikiui pati pasiuvo išskirtinius apdarus. Ji vestuvių dieną puošėsi, kaip pati sako, karališka suknele, o Artūrui pasiuvo turkišką apdarą.

Po ceremonijos šventė persikėlė į Robertos ir Artūro namus. „Per visą kambarį suformavau didelį stalą, musipirkome naujus indus, užsisakėme maisto ir pasidarėme namų vestuves. Buvo labai smagu, nesitikėjau, kad bus taip gerai. O kadangi atėjo visi draugai menininkai, aktoriai, dainininkai, tai vakarėlis tęsėsi iki ryto, kol mums policija iškvietė. Net ant stalo šoko žmonės“, – prisimena pora.

Kitą rytą, palikę namus sutvarkyti draugams, Roberta ir Artūras išskubėjo į medaus mėnesį Graikijoje.

Asmeninio albumo nuotr. /Robertos Raubickaitės-Murauskienės ir Artūro Murausko vestuvės
Asmeninio albumo nuotr. /Robertos Raubickaitės-Murauskienės ir Artūro Murausko vestuvės

Dvejos vestuvės – per 1 metus

O kad vestuvės jau taip smagiai pasisekė, kodėl nesuplanavus antrų? Taip kone po mėnesio aukso žiedus Kauno Rotušėje „sumainė“ ir grupės „Senimo beatas“ nariai. Ir nors vestuvės tebuvo fiktyvios ir skirtos televizijos žiūrovams, pora pasismagino į valias.

„Nuvykome į Kauną, kartu prigriebėme keletą draugų, persirengėme ir susiorganizavome fotosesiją. Buvo išties neapsakomai smagu, o aplinkiniams irgi pramogą surengėme – visi mus filmavo, fotografavo, prašė kartu įsiamžinti. Tik galiausiai mus visus atrado Rotušės sargas ir bandė išvaryti, nors pasiduoti neketinome – lakstėme nuo jo ir toliau fotografavomės“, – juokiasi Roberta.

Tad kaip jiedu suprato, kad yra vienas kitam skirti? Atsakymas paprastas – kai su žmogumi esi kiekvieną dieną, o kartu norisi būti vis dažniau ir dažniau, klausimų nelieka. Tiesa, patarimą jiedu turi – sėkmingas santykių receptas yra draugystė.

„Man atrodo, kad nereikia ieškoti pliusų ar minusų. Svarbiausia, kad žmonės būtų draugais ir viskas, o visa kita išsispręs. Neslėpsiu, aš karšto būdo esu, mėgstu parėkauti, nors, kad ir kaip neįprasta būtų, mes tarpusavyje niekada nesipykstame“, – sako Artūras. „O man atrodo, kad mums tiesiog smagu kartu. Mes nuolat juokiamės, žvengiame, bet žinoma – namų be dūmų nebūna. Tad būtina kalbėtis“, – priduria Roberta.

Ir nors jiedu pagal taisykles tikrai negyvenantys, abu šypsosi pagalvoję, kaip būtų smagu, jei prie grupės „Senimo beatas“ prisijungtų dar vienas narys.

Asmeninio albumo nuotr. /„Senimo beato“ narių Romualdos ir Vladislovo vestuvės Kaune
Asmeninio albumo nuotr. /„Senimo beato“ narių Romualdos ir Vladislovo vestuvės Kaune

Žiūrovų balsai jau nulėmė, kad „Senimo beatas“ pirmųjų tiesioginių transliacijų metu turi palikti „X faktorių“, vis dėlto abudu džiaugiasi, kad turėjo progą savo per visus kraštus trykštančia energija pasidalyti su kitais.

„Vieni suprato mūsų humoro jausmą, kiti ne, tačiau tai tik pradžia. Ateityje turime susigalvoję įvairiausių projektų, orientuojamės į albumą. Ir jau pavadinimą galime atskleisti – jis vadinsis „Lėviausi metų hitai“, kuriame bus išskirtinai mūsų pačių kurtos dainos. Kodėl taip? Dažnai su Artūru diskutuojame apie „Senimo beatą“, kas jie tokie, kaip atrodo, kodėl taip rengiasi ir supratome, kad šiais laikais, kai visi nori būti gražūs, tobuli, „Senimo beatas“ yra priešingybė – visiški lėvakai“, – juokiasi grupės nariai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius