Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Ypatingos.lt“ gimtadienis: ypatingos moterys rinkosi į išskirtinį kino seansą

Trečiadienio vakarą sostinės senamiestyje vyko išskirtinis renginys – būrys ypatingų moterų rinkosi į 15min projekto „Ypatingos.lt“ vienerių metų gimtadienio šventę. Po vakaro pašnekesių moterys vakarą pratęsė kino teatre „Pasaka“, kuriame jų laukė išankstinė filmo „O tada mes šokome“ (And Then We Danced) premjera.    
Skaiva Jasevičiūtė su bičiule, Agnė Kulitaitė, Dovilė Joneliūnienė
Skaiva Jasevičiūtė-Kraujalė su bičiule, Agnė Kulitaitė, Dovilė Jonėliūnienė / 15min nuotr.

Puslapio ambasadore tapusi Agnė Kulitaitė renginyje išreiškė žavesį „Ypatingomis“, nes jos kalba apie laisvę ir drąsą: „Šie metai man pažinimo, savęs atradimo ir savo pačios geriausios draugės tapimo. Šukių rinkimo ir savos naujos dėlionės lipdymo. Dabar dažnai kviečiu save į pasimatymus, vakarais – pasivaikščioti, einu žiūrėti kino, kartais – ragaut degustacinės. Aš pradėjau nebeieškoti kitų, nes pradėjau atrasti save. O su atradimu pagaliau – ir tapti tikrąja aš. Todėl labai džiaugiuosi gavusi pakvietimą tapti 15min.lt puslapio „Ypatingos“ ambasadore, nes šis projektas – tikras, drąsus, nenušlifuotas ir kartais su spuogais – nenupudruotais. Tikiu, susidūrėme pačiu laiku..“

15min nuotr./Ypatingos.lt gimtadienio akimirka
15min nuotr./Ypatingos.lt gimtadienio akimirka
15min nuotr./Agnė Kulitaitė
15min nuotr./Agnė Kulitaitė

Patikėti savimi kvietė ir viena iš puslapio autorių, žurnalistė, radijo ir TV laidų vedėja Skaiva Jasevičiūtė. Kaip pati sakė, kiekviena moteris yra savaip ypatinga, tačiau neretai pačios tuo netiki ar pamiršta.

„Kiekviena turime super galių: auginti vaikus, ant savo pečių laikyti visus keturis namų kampus, tuo pačiu metu dirbti, tvarkytis, būti žavinga ir seksuali. Jau ilgą laiką moterų auditorijai rašau temomis, apie kurias paprastai tik šnabždamės tarpusavyje.

Manau, kad kuo atviresnės būsime, tuo geriau gyvensime, o kuo mažiau slėpsime savyje užguitą vargšę moteriškę, tuo būsime laimingesnės. Tikiu, kad kažką ypatingo savyje turime visos, o aš savo tekstais bandysiu skatinti moteris atrasti savyje tą ypatingą kibirkštėlę“, – atviravo žinoma moteris.

15min nuotr./Ypatingos.lt gimtadienio akimirka
15min nuotr./Ypatingos.lt gimtadienio akimirka
15min nuotr./Ypatingos.lt gimtadienio akimirka
15min nuotr./Ypatingos.lt gimtadienio akimirka

Anot vlogerės Aurelijos Gurskienės, jau antrus metus padėsiančios „Ypatingų“ žiūrovėms užkariauti virtuvę, „Ypatingų“ išskirtinumą lemia šio projekto tikrumas:

„Mes stengiamės padaryti viską kuo geriau, bet neslepiame savo klaidų, tiesiog einame pirmyn, ir nieko tokio, kad tą mūsų kelią pamatys ir kiti. Šiame projekte esu skatinama būti autentiška ir tikra, todėl aš tikiu „Ypatingomis“ bei skatinu jomis patikėti ir jus.“

15min nuotr./Ypatingos.lt gimtadienio akimirka
15min nuotr./Ypatingos.lt gimtadienio akimirka

Dovilė Jonėliūnienė, kuri „Ypatingose“ dalinsis, kaip suderinti šeimą bei karjerą, renginyje kalbėjo apie tai, kad kiekvienoje moteryje slypi lyderė.

„Mes turime puikius organizacinius įgūdžius daryti daug darbų vienu metu ir gerai juos atlikti, taip pat ir gamtos duotą atsakomybės jausmą, nuostabią nuojautą. Sujungusios šias savybes mes galime tapti lyderėmis bet kurioje srityje, tiek puoselėjant šeimą, tiek suburiant komandas, tiek įgyvendinant idėjas, kurios keičia pasaulį“, – įkvepiančiai kalbėjo projekto autorė.

Dovilė įsitikinusi, kad turint tvirtą artimųjų užnugarį, palaikymą, kiekviena moteris gali harmoningai suderinti asmeninius tikslus, karjerą ir šeimą – išliekant ramybės uostu vyrui bei vaikams.

Renginio akimirkos – galerijoje:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius