Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Yva“ ir „69 danguje“ neliūdi nepakviestos į TV3 naujojo sezono atidarymą

Pirmadienio vakarą Vilniuje, prie Baltojo tilto, įvyks naujojo TV3 sezono ir Europos vyrų krepšinio čempionato „Eurobasket 2011“ atidarymo šou, kuriame nestigs muzikinių pasirodymų. Tačiau atidaryme nebus lietuviškos popmuzikos scenoje šiuo metu karaliaujančių „69 danguje“, „Yvos“ ir „Olialia pupyčių“. Pasak renginio organizatorių, šį sprendimą lėmė renginio koncepcija.
Grupės „Yva“ fotosesija „Nuodėmių miestas“
Grupės „Yva“ fotosesija „Nuodėmių miestas“ / „TV Komandos“ ir Gretosfoto.lt nuotr.

Pasak renginį organizavusių kūrybos namų „Elitaz“ prodiuserio Gedimino Jauniaus, ir be šių grupių renginyje netrūks pakankamai garsių ir populiarių grupių ir atlikėjų.

„Nors transliacija bus ilga, bet visos grupės į scenarijų netelpa. Kiekvienam numeriui atlikėjus rinkomės kruopščiai, o šįkart renginio koncepcija lėmė, kad dalyvių sąraše atsidūrė būtent tokios grupės. Jokios tyčinės politikos, kad vienokių ar kitokių grupių nebūtų, neturėjome. Kol neperšokome griovio man sunku atsakyti, ar ši koncepcija pasiteisins, bet aš tikiu, kad koncertas bus išties išskirtinis“, – patikino G.Jaunius.

G.Jaunius teigė, kad renginyje visi atlikėjai ne tik dainuos gyvai, bet pasirodys ir su gyvai pritariančiais vokalistais.

„Tai iš tiesų televizijose nutinka nedažnai. Mes labai stengiamės, kad šįvakar pasirodymai skambėtų gražiai“, – tvirtino G.Jaunius. Prodiuseris sakė nemanantis, kad tai, jog šou nepasirodys trys žinomos popmuzikos grupės, galėtų sumažinti renginio žiūrimumą.

„Nebijome. Stengiamės, kad koncertas patiktų bet kuriuo atveju“, – teigė jis.

„Visur dalyvauti neįmanoma“

Grupės „69 danguje“ vadybininkė ir narė Ingrida Martinkėnaitė, kuri su kitomis grupės merginomis rugsėjį išvyks koncertuoti į Indiją, fakto, kad grupė nebuvo pakviesta į TV3 sezono atidarymo šou, nesureikšmina.

„Nežinau, kaip čia buvo, bet man nebuvo skambinta. Tiesiog nepakvietė. Manau, kad yra ruošiama speciali programa, atrenkamos dainos, grupės ir tai yra pasirinkimo reikalas. Ar neapmaudu, kad nepakvietė? Tikrai ne. Visur spėti yra neįmanoma. Mes dalyvausime LNK sezono atidaryme rugsėjo 1 dieną“, – kalbėjo I.Martinkėnaitė.

I.Martinkėnaitė teigia nemananti, kad „69 danguje“ nedalyvavimą TV3 atidarymo šventėje lėmė nerašytas konkuruojančių televizijų susitarimas „pasidalinti“ muzikos atlikėjus.

„Taip yra nebūtinai dėl to, nes, pavyzdžiui, Naujųjų metų sutikimo vakarėliuose dažnai „prasivažiuojame“ per visas televizijas“, – tvirtino I.Martinkėnaitė.

Kristina Ivanova pasirodys be „Yvos“

Atidarymo renginyje tarp tokių atlikėjų kaip Rūta Ščiogolevaitė, Mantas, Mia, Marijonas Mikutavičius, Donny Montel, Jurga Šeduikytė, „LT United“ galima išvysti ir Kristinos Ivanovos pavardę. Grupės „Yva“ narė, rudenį pasirodysianti šokių projekte „Šok su manimi“, koncerte dainuos su Stano ir jo Tarptautiniu Vilniaus choru.

Mergina nesistebi, kad į renginį organizatoriai pakvietė ne visą grupę, o vieną jos narę. Pasak K.Ivanovos, tai – vienas iš daugybės prodiuserių sumanymų. Atlikėja teigia, kad jos kolegėms net nekilo minčių jaustis nustumtoms į antrą planą.

„Na tikrai ne. Net nesusimąstėme apie tai, nes tiesiog toks prodiuserių sumanymas – duetas su Stano“, – merginų vardu patikino K.Ivanova.

Abu vienodai svarbūs

Pirmadienio vakarą tiesiogiai per TV3 transliuojamas šou susideda iš dviejų renginių – naujojo televizijos sezono ir krepšinio čempionato atidarymo. G.Jauniaus teigimu, abu šio šou komponentai yra lygiaverčiai.

„Renginyje pirmiausia bus pristatytas „EuroBasket 2011“ čempionatas – šia proga prie tilto atvyks prezidentė, „Fiba Europe“ prezidentas ir  visi kiti garbingi asmenys. Aš nesu kompetentingas atsakyti, kuri dalis yra svarbesnė. Tai tas pats, lyg tėvo klausti, kuris jo vaikas yra mylimesnis – man abu programos elementai yra vienodai svarbūs. Skiriame daug dėmesio, kad žiūrovams patiktų abi renginio dalys. Ar tai pavyks, vertins žiūrovas“, – kalbėjo G.Jaunius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius