Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ž.Ilgauskas patirtį su traumomis pavertė verslu

Daugybę traumų patyręs NBA krepšininkas Žydrūnas Ilgauskas Klivlando apylinkėse kartu su žmona Jennifer yra atidaręs du fizinės terapijos centrus.
Žydrūno Ilgausko karjera NBA galėjo baigtis net neprasidėjusi
Žydrūnas Ilgauskas. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Kaip rašo dienraštis „Lietuvos rytas“, pernai lapkričio mėnesį Ilgauskai atidarė jau antrąjį „Rebound Physical Therapy“ centrą netoli Klivlando. Pirmasis duris atvėrė 2006-aisiais.  „Jei ne Žydrūnas, to nebūčiau galėjusi padaryti, – dienraščio žurnalistei Ritai Stanekevičiūtei sakė 37 metų J.Ilgauskas, nusprendusi nebūti vien turtingo krepšininko žmona be veiklos. – Jis mane labai palaiko“.

„Rebound Physical Therapy“ prezidente tapusi Jennifer sako, kad jai labai patinka tai, ką ji daro. Nors klinikų, kurioms prireikė didžiulių investicijų, savininkai susiję su sportu, reabilitaciją jose atlieka ne krepšininkai. Čia traumas gydosi susižeidę darbininkai, nukentėjusieji per automobilių avarijas, vidurinių mokyklų sportininkai. Beveik pusei Ilgauskų klinikų pacientų yra pažeistas stuburas.

Dėl ekonomikos krizės Jungtinėse Amerikos Valstijose daugybė verslininkų skaičiuoja nuostolius, bet Ž.Ilgauskas dėl to nesibaimina. „Krizė ar ne krizė, žmonės turi sveikatos problemų. Jiems reikia reabilituotis“, – sakė „Cavaliers“ krepšininkas.

Mažai kas geriau už jį žino reabilitacijos svarbą. Nuo 1995-ųjų ir 2000-ųjų vidurio puolėjui po du kartus yra skilę abiejų pėdų kaulai. Vienoje krepšininko pėdoje yra penkios vinys, kitoje – septynios. Jis yra ištvėręs penkias operacijas. Visa tai lietuviui padeda užjausti tuos, kuriems reikia pagalbos. Bet klinikų „Rebound“ veiklą Ž.Ilgauskas atidavė žmonai į rankas.

„Turime paskyrę žmones, kurie žino, ką daro. Jennifer prižiūri visą verslą. O aš tik plakatą pasikabinau ir turiu tuščią kabinetą“, – juokavo Ž.Ilgauskas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius