-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Žaliosios vienybės“ koncerte Algirdui Kaušpėdui teks blogiečio vaidmuo

Balandžio 16-ąją, šeštadienį, tiesiogiai per TV3 iš sostinės prekybos centro „Ozo“ aikštės – pavasariškas „Žaliosios vienybės“ koncertas. Renginio vedėjai – Algirdas Kaušpėdas, Daiva Tamošiūnaitė-Budrė, Liepa Rimkevičienė ir „Vaikų balso“ dvyniai Domas ir Kipras Junčos – kiekvienas atstovaus ne tik savo kartai, bet ir įkūnys pagrindines gamtos stichijas.
Algirdas Kaušpėdas
Algirdas Kaušpėdas. / TV3 nuotr.

Metalo stichijai atstovaus „Anties“ lyderis Algirdas Kaušpėdas. „Mano personažas vardu Grynas, bet ne todėl, kad žalias ar ekologiškas, o todėl, kad savanaudiškai ir ciniškai manipuliuoja ekologijos mada. Nors Grynas spjauna į akis gryną tiesą apie mūsų planetos liūdną būklę, jam terūpi tik pinigai ir pramogos. Ekologija jam tėra dūmų uždanga pridengti savo nedoriems darbeliams. Vienur prikiaulini – kitur papudruoji. Užterši upę – importuoji žuvį iš užsienio. Uždusini miestą – išsikeli gyventi į užmiestį. Šio blogiečio šūkis: „gyventi su gamta paprasta – atėjai, prišiukšlinai, nugalėjai!“ – pasakojo A. Kaušpėdas.

Koncerte gamtos stichijas valdys ir gausybė scenos atstovų: Donatas Montvydas, Linas Adomaitis, „Lemon Joy“, Mia, „Studentės“, Nojus Bartaška-Bartas, Lina Joy, „69 Danguje“, „Kas jos tokios?“, Violeta ir Vilius Tarasovai, Girmantė Vaitkutė ir kiti. 

Didžiausia „Žaliosios vienybės“ staigmena – Ukrainos atlikėja Alyosha. Ją lietuviai įsiminė praeitų metų „Eurovizijoje“. Unikalaus balso savininkė ir aktyvi kovotoja už ekologiją sudainuos žymiausias savo dainas, tarp jų ir hitą „Sweet People“.

„Žaliosios vienybės“ koncertas – balandžio 16-ąją, 16.30 val., tiesiogiai per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius