-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žaliųjų komanda pradeda misiją projekte „Aš myliu Lietuvą“

Savo egzistavimą baigė antrasis projekto „Aš myliu Lietuvą“ geltonųjų būrys. Dabar finalinėje komandoje, kartu su Mantu ir Lina – Simas ir Liepa.
„Aš myliu Lietuvą“
„Aš myliu Lietuvą“ / LNK nuotr.

 Po kelių savaičių prie jų prisijungs dar du žmonės iš trečiosios – žaliosios komandos. Trys vaikinai – Darius, Donatas, Karolis ir trys žavios lietuvaitės – Agnė, Asta ir Aistė šiandien jie pradeda savo žygį per Lietuvą. Jie keliaus tam, kad patys pažintų ir kitiems atskleistų Lietuvos grožį ir didybę. Tam, kad darbais įrodytų savo meilę ir atsidavimą protėvių žemei, tam, kad prašalintų tamsumas ir pažadintų vienybę lietuvių širdyse.

Jau šiandien paaiškės, kas ir kam žaliųjų komandoje neabejingas. Jau pirmąjį vakarą stovykloje ims tvenktis audros debesys. Šiuolaikiniai, genetiškai modifikuoti vyrukai ir merginos, kurioms paklūsta vyriški žaisliukai. Ko vertos žaliųjų asmenybės ir kam jos pasiryžusios vardan tos Lietuvos?

Žaliosios komandos kelionė prasideda prabangiame limuzine – kaip ir kitos komandos – pradžioje jie nežinojo, kas jų dar laukia. Šypsenos ir jokių minčių apie tai, kas jau visai netrukus iš linksmos, ką tik susipažinusių žmonių kompanijos, jie taps aršiais konkurentais. Linksmybės iš limuzino persikelia į vieną iš sostinės klubų. Čia skuba ir žmogus legenda, savo kūnu ir siela patyręs, ką reiškia mylėti Lietuvą. Tomas Šernas – Lietuvos pasienio pareigūnas, per stebuklą vienintelis išlikęs gyvas, kai prieš 20 metų rusų smogikai automatais iššaudė Medininkų pasienio postą saugojusius muitininkus. Jis atėjo išlydėti komandą ir pranešti jiems svarbią žinią: meilė visuomet susijusi su praradimo skausmu.

Beje, kaip vėliau paaiškės, ne visi dorai žinojo, kas yra Tomas Šernas ir kokie jo nuopelnai Lietuvai. Pirmasis žaliųjų komandos vakaras – draugiškai, prie laužo ir atvirai, kiek įmanoma. Jie dar nežino, kokia pirmoji užduotis jų laukia rytoj. Jie nežino kaip reaguos, kai pamatys tikrą ir neišgražintą Lietuvą... 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius