-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Žemaitukai“ iš muzikos pasaulio dingti nežada: „Norim į televiziją, kvieskit“

Linksmiausiu „Lietuvos balso“ projekto duetu vadinti Ingos Jankauskaitės komandos nariai „Žemaitukai“ gerbėjams paruošė džiugią žinią. Jie prisidės prie nugalėtojos Monikos Marijos turo po Lietuvą, o staigmenų žada ir ateityje.
„Lietuvos balso“ dalyviai Žemaitukai
„Lietuvos balso“ dalyviai Žemaitukai / LNK nuotr.

„Žemaitukų“ duetas, projekte išsilaikęs iki pat pusfinalio patikina – „Lietuvos balsas“ jų muzikiniame gyvenime įnešė tikrai daugiau šurmulio.

„Padaugėjo koncertų, keliaujam į užsieni, to padaugėjo tikrai šiuo metu. Įkvėpimą įgavome, kuriame dainas, viena maniškė greitai pasirodys eteryje“, – naujienomis intriguoja „Žemaitukas“ Linas Vaitkevičius.

Duetas sako, jog pasibaigus projektui, džiaugiasi ne tik užsakymų gausa, bet ir sukurta nauja draugyste su projekte jų mokytoja buvusia Inga Jankauskaite. Tai „Žemaitukai“ laiko vienu didžiausių patirties „Lietuvos balse“ laimėjimų.

„Esam vieni geriausių draugų, bendraujam labai įnirtingai, kai tik randam vienas kitam laiko – susitinkam. Pagaliau bendraujam laisvai, neįpareigoti projekto taisyklių. Per Žemaitukų gyvavimą daug didelių žmonių žadėjo bendrauti, o per laisvo laiko stoką pasibaigus projektams užmiršdavo, o štai Inga – ir toliau „Love“, – džiaugiasi „Žemaitukai“.

 „Lietuvos balsas“ nuotr./Duetas „Žemaitukai“
„Lietuvos balsas“ nuotr./Duetas „Žemaitukai“

Nors projekto sezonas ir pasibaigė, duetas sustoti nežada: „Eilėje dar laukia kelios dainos, išleisime albumą, gerbėjų turime, viskas tik į gerąją pusę!, – entuziazmo neslepia „Žemaitukai“, ir išduoda, kad televizijos jau spėjo pasiilgti, todėl, kaip visuomet, yra atviri įvairiausiems pasiūlymams, – Nenorim tinginiauti, norime veikti, norime į televiziją, jei kas išgirs mūsų šauksmą – kvieskit, norim!“

Jau kovo 6 dieną Marijampolėje kartu su Monikos Marijos turu koncertuosiantys „Žemaitukai“ žada susirinkusiuosius užvesti viena labiausiai projekte žiūrovams įsiminusių dainų. Kartu su gražiausiu šalies balsu tituluota atlikėja Monika Marija koncerte pasirodys ir Gabija Lokytė, Gražvydas Sidiniauskas, Vilius Popendikis, Kristina Radžiukynaitė, Paulina Paukštaitytė.

„Dainuosim „Gata Salvaje“ – tą dainą, po kurios stovėjo visi! Ta emocija koncerte svarbu, juk čia nebe televizija, nesvarbu kaip nufilmuos“, – šypsosi „Žemaitukai“, kurie koncerto metu žada nustebinti ir dar vienu netikėtu kūriniu – pirmą kartą scenoje jie dainuos kartu su Monika Marija. Koks tai bus kūrinys ir kaip nuskambės kontrastingas ir kartu niekuomet dar nedainavęs trio, „Žemaitukai“ išduoti dar nenori, palikdami intrigą ir ragindami klausytojus nepraleisti galimybės išgirsti ir pamatyti šį netikėtą pasirodymą.

Vaikinai tikrai neslėpia – laukiamiausias turo koncertas duetui įvyks kovo 8 dieną Plungėje. „Laukiam šito koncerto, kadangi bus visi mūsų artimieji, daugelis jų – ateina tik dėl mūsų“,– juokiasi „Žemaitukai“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius