-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ženklai, perspėjantys apie artėjančias skyrybas

Būti paliktam tikrai nėra pats maloniausias jausmas pasaulyje. Suprasti, jog žmogui, kurį tu myli, geriau be tavęs, sunku. Bet gera žinia ta, jog jūs galite pastebėti ženklus, perspėjančius apie skyrybas, todėl santykius galite nutraukti pirmas, nelaukdami, kol skausmingai būsite paliktas pats. Mes pateiksime keturis ypač aiškiai matomus ženklus, kurie neišvengiamai perspėja apie greitu metu įvyksiančias skyrybas.
Skyrybos – sunkus išbandymas abiems partneriams.
Skyrybos – sunkus išbandymas abiems partneriams. / Photos.com
Temos: 2 Ženklai Skyrybos

1. Jūsų partneris laikosi tiek fizinės, tiek emocinės distancijos

Tai pirmasis raudonas signalas. Fizinė distancija pasireiškia tuo, jog jūsų partneris vis mažiau laiko praleidžia su jumis. Netikėtai jis pradeda vengti visų poroms būdingų laisvalaikio leidimo formų – kaip šuns vedžiojimas kartu ar panašiai.

Emocinė distancija dar stipresnis ženklas pranešantis apie artėjančią griūtį. Pažiūrėkite, galbūt jūsų partneris su jumis bendraudamas vengia akių kontakto, galbūt jūsų pokalbiai pasidarė nuodobūs, galbūt jis vengia kalbėti apie ateities planus.

2. Jūsų partneris pradeda keisti įprastą dienos rutiną

Vienas iš ženklų, kuris taip pat parodo santykių krizę, yra tai, jog jūsų partneris nusprendžia keisti savo dienos planus taip, jog kuo mažiau laiko praleistų su jumis. Taip pat atkreipkite dėmesį, ar jūsų partneris nesusirado naujos kompanijos, su kuria praleidžia daug laiko – galbūt joje yra vienišų vakarėlius mėgstančių vaikinų, kurie jums singnalizuoja apie pavojų.

3. Jūsų partneris lengvai su jumis sutinka

Jei jūsų santykiuose sumažėjo ginčų, tai gali reikšti ir tai, jog jūsų partneris nuo jūsų emociškai pradėjo tolti. Nuolatinis bėgimas nuo konfliktų gali reikšti ir tai, jog jūs jam nerūpite.

Tačiau galite susidurti ir su kitokia situacija. Kadangi dauguma žmonių nemėgsta kaltės jausmo ar buvimo „blogu vaikinu“, todėl jūsų partneris gali sąmoningai elgtis taip ar provokuoti konfliktus, jog jūs taptumėte „bloguoju vaikinu“. Tiesiog atkreipkite dėmesį, ar jūsų partneris nedaro iš musės dramblio, galbūt jūsų konfliktai nėra pagrįsti.

4. Imtymumas jūsų santykiuose priartėjo prie pavojingos ribos

Kai jūsų partneris pradės laikytis fizinės distancijos, tuomet fizinio kontakto tarp jūsų irgi sumažės. Juk dviejų žmonių intymumas yra jėga, kuri sutvirtina jūsų santykius, jei jis dingsta, tuomet jūsų santykiuose atsiranda didelis plyšys.

Jei moteris vengia fizinio kontakto, tai yra moters taktika išlaikyti vyrą savo valdžioje. Jei to veniga vyrai, tai dažniausiai reiškia, jog jie praranda susidomėjimą moterimi.

Galbūt iš anksto pastebėti ženklai jums padės išvengti skyrybų, galbūt jie padės greičiau apsispręsti dėl buvimo atskirai su žmogumi, kuris skaičiuoja dienas, kada jus paliks, o galbūt šie ženklai jums padės išgelbėti ir perspėti draugus dėl artėjančių skyrybų.

 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius