Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Židonytę ir Skaivą sujaudino šuniuko Pipiro istorija

Šalį sudrebinusi šuniuko Pipiro istorija nepaliko abejingų ne tik Lietuvoje, bet ir už jos ribų. Nuo tilto numestas ir keletą dienų ant kelio be pagalbos paliktas šuo sujaudino daugelį.
Vaida Židonytė ir Skaiva Jasevičiūtė
Vaida Židonytė ir Skaiva Jasevičiūtė / TV3 nuotr.
Temos: 2 Pipirai Šuo

TV3 pokalbių laidoje „Be grimo” dalyvavusi garsi manekenė ir šunų mylėtoja Vaida Židonytė sunkiai tramdė ašaras, o galiausiai ne vieną jų nubraukė.

Laidoje, kurioje diskutuoja apie žmonių žiaurumą, dalyvavusi moteris dar prieš filmavimą kreipėsi į „Be grimo” komandą ir prašė padėti surasti Pipirą gydančius medikus, manekenė siūlė savo finansinę pagalbą.

„Kai išgirdau, kad arba šuniukas išgyvens dvi dienas ir gyvens toliau, arba mirs, negalėjau likti abejinga. Žinau, kad jam reikia kuo geriausios pagalbos. Galiu apmokėti jo gydymo išlaidas, tegul jam daro viską, ką reikia”, – paskambinusi sakė Vaida, pati auginanti ne vieną šunelį.

Jau vėliau, atvykusi į laidos filmavimą manekenė prisipažino: „Mažiausiai, ką galiu padaryti, tai pasiūlyti savo finansinę paramą, deja, negaliu užbėgti už akių tokiam žiauriam poelgiui”.

Ši istorija sujaudino ir prisiekusią šunų mylėtoją Skaivą.

„Kas drįso pakelti ranką prieš šunį, pakels ją ir prieš vaiką, ir žmoną, ir kitą žmogų”, – neabejos laidų vedėja.

Pirmadienio „Be grimo” laidoje dalyvausianti veterinarė Jurgita Gustaitienė, suteikusi pirmąją pagalbą šuniukui Pipirui, papasakos, kokios būklės į jos rankas pateko šuo ir su kokiais dar baisiais atvejais ji susiduria savo praktikoje kasdien, kai gyvūnai nukapotomis kojomis, išbadėję, pririšti prie medžių paliekami myriop. Laidoje bus parodytos ir Pipiro rentgeno nuotraukos, kuriose matyti daugybiniai gyvūno kaulų lūžiai.

Ne vieną pribloškė ir kito laidos svečio Juliaus pasakojimas, kuris dar visai neseniai kartu su žmona iš po žemių atkasė gyvą palaidotą ir kastuvu žiauriai šeimininko sudaužytą šunelį. Julius neslėps, kad gyvendamas kaime dėl tokio savo poelgio susidūrė su kitų kaimo gyventojų požiūriu, esą blogas jis, nes įskundė policijai šuns skriaudiką...

O laidos psichologė aiškiai įvardins, kodėl žmonės skriaudžia gyvūnus, su kokiomis psichologinėmis problemomis jie susiduria.

Jautri ir skaudi diskusija apie žmonių žiaurumą ir susimąstyti verčiančios istorijos apie gyvūnų skriaudikus „Be grimo” laidoje jau šį pirmadienį 19.10 val. per TV3.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius