Tiesiogiai

Tiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentaraiTiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentarai

Žilvinas Grigaitis laukia dienos, kai galės pasikalbėti su savo dukra

Verslininkas Žilvinas Grigaitis, pakvietęs LNK laidą „Nuo...iki...“ į savo stilingai įrengtus namus, tikina, kad niekada nesuko sau galvos dėl to, kad kažkam pasirodys pernelyg elegantiškas ar net erzinantis.
Žilvinas Grigaitis
Žilvinas Grigaitis / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Mane sunku įžeisti, ypač komentarais apie mano išvaizdą. Esu patyręs ne vieną smūgį ir išdavystę, – LNK laidai sako Žilvinas. – Tačiau man gerokai skaudžiau, kai įžeidinėjimai dėl manęs pilasi ant man artimų žmonių.“

Žilvinas kalba apie savo 17-metę dukrą Anną Gretą. Verslininkas prisipažįsta, kad buvo laikas, kai su dukra draugavo ir bendravo daugiau, tačiau ji labai skaudžiai priėmė pašaipas apie savo tėvą.

Žilvino namuose – ne viena dukros nuotrauka. Anna Greta gimė Vokietijoje, kai jam buvo 25-eri. Žilvinas nesileidžia į detales dėl savo skyrybų su žmona, sako tik tiek, kad jie puikiai bendrauja iki šiol. Prieš kelerius metus, kai Ž.Grigaitis buvo užpultas Vilniaus senamiestyje ir žiauriai sužalotas, į ligoninę pirmoji iš artimų žmonių atvažiavo buvusi žmona.

Vienoje nuotraukų sustabdytas labai brangus jam momentas. Atostogos Palangoje su draugais ir dukra.

„Dabar nežinau, kada su ja galėsiu pasikalbėti kaip tėvas su dukra. Mes beveik nesimatom ir tai ne todėl, kad daug keliauju ar esu užimtas“, – prisipažįsta Žilvinas. 

„Nežinau ar sulauksiu tos dienos, – priduria verslininkas. – Gyvenimas pilnas siurprizų. Mūsų santykiai dabar su spygliukais. Bet aš ją gerbiu. Ji yra nepriklausoma mergina. Žino, ko nori. Jai labai sunku įtikti.“

Stilingasis vyras pripažįsta, kad net dovanos, kurios buvo padovanotos dukrai, buvo išmestos ar atiduotos. 

Viešnagė stilinguose Žilvino Grigaičio namuose ir skaudus pokalbis apie šeimos dramą, sunkiai tinkantis prie puošnaus interjero – šį pirmadienio vakarą, laidoje „Nuo...iki...“ 19.19 val. per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius