Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žilvinas Grigaitis šiemet gimtadienį švęs tris kartus

Verslininkas Žilvinas Grigaitis, prieš išvykdamas į Australiją keliems mėnesiams, kur įsikūrusi jo žmona Elle, artimiausius draugus antradienio vakarą pakvietė kartu atšvęsti savo 44-ąjį gimtadienį.
Raimundas Švilpa, Žilvinas Grigaitis, Linas Cicėnas
Žilvinas Grigaitis su gimtadienio svečiais / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Vakaro akimirka
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Vakaro akimirka

Ir datą, ir vietą pokyliui sukaktuvininkas parinko neatsitiktinai – tikrąjį gimtadienį rugpjūčio 30-ąją jis kartu su verslo partneriais sutiko Frankfurte, kur lepinosi maistu restoranuose ir grožio procedūromis SPA salone. O su Lietuvoje esančiais draugais nutarė pasimatyti lygiai po mėnesio – rugsėjo 30-ąją. Dar kartą gimtadienį Ž.Grigaitis minės spalio 30-ąją. Tuomet puota vyks jau Melburne.

„Stengiuosi gimtadienius švęsti. Ir jie yra arba teminiai, arba rengiami vis kitoje vietoje. Man per gimtadienį norisi dalintis geromis emocijomis, gražiais vaizdais, kokybiška atmosfera“, – sakė Ž.Grigaitis.

Šįsyk jis draugus pakvietė į Vilniaus senamiestyje įsikūrusią Lino Cicėno dailės studiją. Menininkas rudens vakarą darbus sutiko eksponuoti ir greta galerijos esančioje erdvėje po atviru dangumi.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Vakaro akimirka
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Vakaro akimirka

Ž.Grigaitis sakė dovanų per šį gimtadienį gavęs ne tik minėtą dienos išvyką į Frankfurtą, bet ir gėlių, papuošalų, brangių gėrimų.

„Draugai skundžias, kad man sunku ką nors padovanoti. Bet juk ne dovanos yra svarbiausia. Liepiau jiems ateiti be jų!”, – su šypsena sakė jubiliatas, patikindamas, kad kartu vakarą praleisti ir brangaus šampano pagurkšnoti pakvietė tik tuos, kuriuos norėjo matyti jam svarbia proga.

Nepaisydami paliepimo Ž.Grigaitį draugai vis tiek apipylė dovanomis. SPA salono vadovė Eglė Šimelytė sukaktuvininkui įteikė solidų čekį grožio procedūroms, originalią puokštę iš Kauno į Vilnių atsiuntė floristas Antanas Mažonas.

„Dovana man paruošė ir Elle. Tik ja pasinaudosiu jau būdamas Melburne“, – sakė Ž.Grigaitis, atsisakydamas atskleisti, ką vis dėlto jam įteikė žmona. Jis sakė, kad viena iš brangiausių dovanų, gautų gimtadienio proga, buvo dukters nupieštas piešinys ir ant jo parašytas palinkėjimas.

„Esu gavęs daugybę man daug reiškiančių dovanų. Ir iš tėvų, ir iš draugų. Visas jas prisimenu ir branginu“, – sakė Ž.Grigaitis.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Vakaro akimirka
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Vakaro akimirka

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius