Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žilvinas Grigaitis „vykdyti užduoties“ patrauks į Ameriką

Rudens pradžią Vilniuje sutikęs verslininkas Žilvinas Grigaitis ir vėl kelia sparnus. Nors kol kas tik pusbalsiu, bet vyras prisipažįsta, kad už Atlanto jo laukia dideli darbai.
Žilvinas Grigaitis
Žilvinas Grigaitis / BFL/Tomo Lukšio nuotr.

„Vasara buvo pakankamai intensyvi, turėjau visokių reikalų, kuriuos vadinu „tarp vasaros ir verslo“ – atostogos ir darbas buvo sujungti į vieną“, – kaip visuomet gera nuotaika tryško Ž.Grigaitis. Jis paatviravo, kad, kaip visuomet, nuolat keliauja. Pavyzdžiui, praėjusią savaitę ketvirtadienio vakarą lankėsi Mados nakties renginiuose Vilniuje, penktadienio rytą gėrė kavą Švedijoje, o vakarė vėl šnekučiavosi su bičiuliais Lietuvos sostinėje.

„Taip jau yra. Teko pabūti, papusryčiauti Stokholme visai nedaug miegojus ir iškart po to sugrįžti. Vilniuje esu kelias dienas nes turiu sutvarkyti kai kuriuos reikalus, o pirmadienį vėl kelsiu sparnus, šįsyk turbūt į Milaną“, – penktadienio vakarą 15min.lt savo planus dėstė vietoje nenustygstantis Ž.Grigaitis. Anot jo, visi šie skrydžiai – darbo reikalais. Verslininkas prasitarė, kad jo gyvenime „bręsta tam tikri pasikeitimai“, tiesa, kokie, slapukavo.

„Namų jau pristačiau, visko prikūriau, dabar yra kitų užduočių, kurios man atrodo įdomios. Noriu pabandyti save srityse, kurių dar nesu išmėginęs. Kol kas šį dalyką nutylėsiu, bet jis susijęs su mokslais ir gilinimusi į kai kurias sritis. Reikės laukti ilgėliau, iki metų pabaigos, kol sužinosite. Būtent dėl šios užduoties įgyvendinimo būsiu išvykęs iš Lietuvos. Planuoju vykti į Ameriką“, – intrigavo Ž.Grigaitis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius