Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žilvinas Šilgalis. „Žilvinas – seksualiausias Seimo narys, tikras mačo“ (Edita Daniūtė)

„Šok su manimi“ dalyvaujantis Seimo narys Žilvinas Šilgalis (40) – vienas iš vyriausių projekto dalyvių, tačiau tai nesutrukdė jam pelnyti seksualiausio šokėjo titulą. Ypač tada, kai vyras pasipuošė itin atvirais marškinėliais ir pademonstravo savo puikiai ištreniruotą kūną.
Žilvinas Šilgalis
Žilvinas Šilgalis / V. Ovadnevo nuotr.

Žilvinai, ar paglostė savimeilę Jums skirtas seksualiausio projekto dalyvio titulas?

Aš į tai reagavau normaliai. Jei yra žmonių, manančių, kad aš seksualus, nejaugi uždrausiu jiems svajoti? Kiekvienas turi teisę fantazuoti. Natūralu, kad mano sportiškas kūnas kažkam patinka, bet visą gyvenimą sportavau ne tam, kad pelnyčiau tokį titulą. Mano kūnas – ne priemonė moterims žavėti. Tiesiog negaliu gyventi be sporto. Aš tokio įvertinimo nesureikšminu.

Nesakykite, juk tikrai maloniau būti pavadintam seksualiu vyru nei paršu, kuriam siūloma numesti lašiakų.

Na, jei riebalais apaugęs žmogus yra laimingas, tai neverta jam siūlyti lieknėti. Aš geriausiai jaučiuosi, kai mano siela gyvena sveikame, tvirtame kūne.

V.Ovadnevo nuotr./Žilvinas Šilgalis su žmona
V.Ovadnevo nuotr./Žilvinas Šilgalis su žmona

Kaip Jūs treniruojate kūną?

Žaidžiu krepšinį, futbolą ir tenisą, du kartus per savaitę lankausi lengvojo kultūrizmo salėje. Sportuoju, kad išsaugočiau puikią fizinę formą, būčiau geros nuotaikos ir sveikas. Aišku, dabar šokių repeticijos visus mano pomėgius nustūmė į antrą planą.

O maistą renkatės atidžiai?

Stengiuosi maitintis reguliariai, būtinai valgau pusryčius, pietus ir vakarienę. Dietos nesilaikau. Valgau viską, net ir didžkukulius. Sveriu lygiai tiek pat, kiek ir 18 metų.

Ar nereikėtų Jūsų žmonai susirūpinti, kad dabar, kai Jus dažnai rodo televizija, galite sulaukti gerbėjų atakos ir netyčia nuklysti į šoną?..

Įdomiausia, kad kuo toliau, tuo mūsų su žmona santykiai šiltėja. Aš jai stengiuosi rodyti dar daugiau dėmesio, jog tik nekiltų panašių minčių.

Seimo nariui Andriui Šedžiui plūsta gerbėjų meilės laiškai. O Jūs gaunate tokių?

Pirmiausia jūs jo paprašykite tuos laiškus parodyti, ir bus aišku, gauna jų ar ne. Kita vertus, Andrius – išsiskyręs, aukštas, stambus, išvaizdus, solidus vyras, o mano statusas kitoks – esu vedęs, turiu keturis vaikus. Taigi nepasiduosiu jokioms provokacijoms. Kitaip sakant, jaučiu pareigą savo šeimai ir niekada nemesiu kelio dėl takelio.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius