Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žilvinas Žvagulis 53-iąjį gimtadienį švęs su numylėtine anūke Barbora

Liepos 24-ąją gimtadienį švenčia populiarus atlikėjas ir prodiuseris Žilvinas Žvagulis. Pastarieji metai dainininkui buvo itin darbingi, todėl ir gimtadienio dieną jis dirbs bei koncertuos pajūryje.
Ineta Žvagulienė su dukra Barbora ir jos senelis Žilvinas Žvagulis
Ineta Žvagulienė su dukra Barbora ir jos senelis Žilvinas Žvagulis / 15min ir asmeninio albumo nuotr.

„Švęsiu paprastai, ramiai, šeimos rate. Aišku, tradiciškai Klaipėdoje ir tradiciškai koncertuodamas“, − paklaustas, kaip minės savo gimtadienį, 15min sakė Žilvinas Žvagulis.

Dainininkas neslepia, kad gimtadienis jam yra laukiama diena: „Tai tokia diena, kada malonu priimti sveikinimus, malonu žinoti, kad bręsti. Dar ypač malonu, kad galiu švęsti kartu su anūke.“

Liepos 21 dieną trečiąjį gimtadienį atšventė ir jo numylėtinė anūkė, Inetos ir Ąžuolo Žvagulių dukra Barbora, o per darbų gausą jie dar ir nespėjo susitikti. Tad Žilvinas gimtadienio tortą planuoja valgyti kartu su Barbora, pajūryje: „Jau užsipirkau daug žaislų ir nekantriai jos laukiu.“

Barbora dar prieš susitikimą su seneliu nusiuntė jam muzikinį sveikinimą:

VIDEO: Barboros sveikinimas seneliui Žilvinui Žvaguliui

Paprašytas įvertinti praėjusius metus, Ž.Žvagulis nestokojo optimizmo.
„Viskas geryn ir geryn. Liko paskutinį sūnų apvesdinti ir laukti dar anūkų. Man kaifas dabar. Aš turiu laimę jais džiaugtis, o vaikai tegul auklėja. Dabar anūkams leidžiu viską – jie lipa ant galvos, daro ką nori. Aišku, vaikai nepatenkinti mano požiūriu, bet aš kaifuoju“, − 15min juokėsi senelio pareigomis besimėgaujantis Ž.Žvagulis.

Paklaustas, ko sau palinkėtų artėjančiais metais, Žilvinas sakė, kad metų tikisi ne mažiau darbingų nei buvo praėję. „Mūsų kartos žmonės darboholikai“, − pridūrė jis.

O atsidėkodamas už visus sveikinimus savo gerbėjams, Ž.Žvagulis pristato seną, gerą, iš naujo atgimusią dainą „Jei verkia vyrai“:

VIDEO: Žilvinas Žvagulis - Jei verkia vyrai /Versija 2018 m./

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius