Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žilvinas Žvagulis nusimovė kelnes prieš Arūną Valinską ir sudegino jas židinyje

Trečiadienį per TV3 – premjera: itin laukiamas lietuviškas dokumentinės realybės šou „Žvagulio klanas“. Jo kūrėjai tvirtina, kad nė viena scena nėra surežisuota, visi nuotykiai, gimstantys prieš televizijos kameras, – pramogų verslo ryklio Žilvino Žvagulio ir jo aplinkinių spontaniški veiksmai. Vienas jų taps tikru akibrokštu žiūrovams ir... Žilvino žmonai Irenai jau pirmoje serijoje.
Šou „Žvagulių klanas“ akimirka
Šou „Žvagulių klanas“ akimirka / TV3 nuotr.

„Sakydami, kad Ž. Žvagulio klano žmonės laidoje bus visiškai atviri, turime omeny ne tik tai, kad jie atvers savo namų duris ir širdis. Jie pateiks ir realius savo kasdienybės vaizdus. Štai viename pirmosios serijos epizode Žilvinas tiesiogine prasme liks be kelnių – pats jas netikėtai nusimaus ir sudegins! – juokdamasis intriguoja TV3 šou prodiuseris Dominykas Kubilius. – Iš pradžių manėme, kad teks kurti siužetus, bet netrukus pamatėme, kad to visai nereikia. Žilvinas koks yra, toks yra. Filmavimo grupei belieka įjungti kameras ir stebėti, kas bus. Ar jis nuvažiavęs į svečius pas draugą Arūną Valinską sugalvos sudeginti savo sportines kelnes, ar ne – niekas iš anksto nežino. Tai įvyksta ekspromtu, operatoriams belieka reaguoti ir fiksuoti.“

Tai, kad Ž. Žvagulis A. Valinsko židinyje paleido pelenais savo kelnes, – tikra tiesa. Įsitaisę prie židinio draugai kalbėjosi apie gyvenimą. Prisiminė ir tai, kaip kartą per vakarėlį baigėsi malkos. A. Valinskas tąkart paaukojo savo naujas kelnes – nusimovė jas ir įmetė į blėstančią ugnį, rizikuodamas užsitraukti žmonos Ingos įniršį. „Aš tau jaučiuosi skolingas“, – šįkart ištarė Žilvinas. Filmavimo kamerų apsupty jis greitai nusimovė savo kelnes ir įmetė į židinį.

Kaip į tai sureagavo drauge prie židinio sėdėjęs A. Valinskas? Ką vienomis trumpikėmis grįžusiam namo Ž. Žvaguliui pasakė jo žmona I. Starošaitė? Pikantiškos ir labai gyvenimiškos scenos jau nuo rytojaus TV3 žiūrovų laukia trečiadienio vakarais dokumentinės realybės šou „Žvagulio klanas“.

„Žvagulio klanas“ – ypač intriguojantis dokumentinės realybės šou. Pirmą kartą šalies televizijų istorijoje filmavimo kameros įjungtos ryškių pramogų pasaulio žvaigždžių – Žilvino ir Irenos Žvagulių − namuose. Žiūrovų laukia unikali galimybė iš arti pamatyti visiškai tikrą, nesurežisuotą ir nepadailintą garsenybių gyvenimą. TV3 žiūrovai Žvaguliams įprastoje aplinkoje pamatys artimus žinomos šeimos giminaičius ir draugus – populiarius pramogų pasaulio atstovus. Filmavimo kameros nuves ir į Žilvino bei Irenos koncertų užkulisius, į pramogų pasaulio vakarėlius. Jokių tabu nebus ir žvaigždžių namuose: kameros seks paskui garsius dainininkus ir į jų perlinę vonią, ir į miegamąjį.

„Žvagulių klanas“ – trečiadieniais 21.00 val. tik per TV3! 

TV3 nuotr./Šou „Žvagulių klanas“ akimirka
TV3 nuotr./Šou „Žvagulių klanas“ akimirka

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius