-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žilvinui Grigaičiui laidoje teko prisipažinti: „Aš esu kugelis“

Žilvinas Grigaitis puikiai pažįstamas kaip itin stilingas verslininkas ir tikras šiuolaikinis miestietis. Tačiau nedaugelis žino, kad vyras nėra taip smarkiai nutolęs nuo kaimiško gyvenimo realijų, kaip galima pamanyti.
Alkas Paltarokas, Rūta Morozovienė , Žilvinas Grigaitis
Alkas Paltarokas, Rūta Morozovienė , Žilvinas Grigaitis / TV3 nuotr.

„Australijoje teko pamatyti, kas yra kaimas ir man buvo pakankamai įdomu, bet lietuviško kaimo kažkaip nelabai esu paragavęs. Nors nuo vaikystės atsimenu pas močiutę kaime ten bandžiau tuos karvių... kaip ten jie vadinasi? Speniai... kažką ten daryti su jais“, – juokėsi Žilvinas Grigaitis.

Naujoje TV3 laidoje – tautos žaidime „Miestas ar kaimas“ sudalyvavęs Žilvinas atskleidė apie save ne vieną įdomų faktą ir pažėrė perliukų.

Nepaisant to, kad Žilvinas tikino šiek tiek pažįstantis kaimo realijas, žaidime jis atstovavo miesto komandai, kurioje šį kartą taip pat kovojo grožio salono savininkė ir plaukų stilistė Rūta Morozovienė bei renginių organizatorius Alkas Paltarokas.

TV3 nuotr. /Gabrielė Martirosianaitė ir Vitalijus Cololo
TV3 nuotr. /Gabrielė Martirosianaitė ir Vitalijus Cololo

Visi trys sutartinai tvirtino, kad miestiečiai ir kaimiečiai nėra tokie jau skirtingi.

„Dauguma miestiečių yra kilę iš kaimo“, – įsitikinęs Alkas. O Rūta Morozovienė tikino, kad labiausiai kaimo ir miesto žmones skiria kitokios gyvenimo sąlygos.

„Kaimo moteris tikrai nebėgs į daržą su aukštakulniais, čia natūralu, bet jei ji spintoje turės aukštakulnius, kuriuos avės per kažkokią šventę – tai puiku“, – sakė Rūta.

Žaidimo „Miestas ar kaimas“ dalyviai aiškinosi, kurie daugiau žino vieni apie kitus. Laidos vedėjai Vitalijus Cololo ir Gabrielė Martirosianaitė uždavė keblius klausimus komandoms: miesto atstovams apie kaimą, kaimo atstovams – apie miestą.

TV3 nuotr. /Vitalijus Cololo
TV3 nuotr. /Vitalijus Cololo

Linksmi klausimai, rimti išbandymai, įdomūs vaizdeliai, juokingos situacijos, į kurias pakliūvo žaidėjai. Ar miestietis žino karvių melžimo ypatumus, o kaimietis atskiria sušį nuo sašimio? Kiekvieną pirmadienio vakarą žaidime dalyvaus dvi komandos, kurios ir kovos ne tik dėl prizų, bet ir dėl miestiečių ir kaimiečių garbės.

Kaimo garbę pirmojoje laidoje gynė Balbieriškio komanda – Tomas Sinkevičius ir Rimtautas Balevičius, žinomi kaip grupė „Husarai“, ir Kristina Marčiulynienė – floristė, renginių dekoratorė.

Pasak šios komandos, kaimo žmonės mažiau įsitempę ir tikrai nesirūpina, ką pasakys kiti. Viskas, kas sveikiausia yra kaime, teigė balbieriškiečiai.

„Kiekvieną savaitgalį eini į bažnyčią, o ne į klubą, todėl kitą dieną yra daug sveikiau ir lengviau. Be to, čia labai saugi kaimynystė ir jeigu kažkas atsitinka, žinom, pas ką eiti“, – šypsosi Kristina.

Abiem komandoms jau pirmojoje laidoje teko įveikti įvairiausias užduotis – atsakyti į klausimus, žaisti stalo tenisą, skusti bulves ir spėlioti į kitą kalbą išverstas dainas.

TV3 nuotr. /Tomas Sinkevičius, Kristina Marčiulynienė, Rimtautas Balevičius
TV3 nuotr. /Tomas Sinkevičius, Kristina Marčiulynienė, Rimtautas Balevičius

Daugiausia aistrų sukėlė užduotis, kurioje vienas iš dalyvių atsiduria paveiksle ir padedant komandos draugams turi atspėti, kas jis yra ir kur. Šioje užduotyje Žilvinas tapo kugeliu, todėl jau išsiaiškinus, kas jis toks, teko ištarti žodžius „Aš esu kugelis“, kuriuos laidos vedėja Gabrielė pakomentavo: „Negalvojau, kad kada nors tai išgirsiu iš Žilvino Grigaičio lūpų“. „Tik nerodykit šitos nuotraukos Australijoj“, – juokdamasis prašė Žilvinas.

Kaip dar save išvadins muzikinės užduoties neįveikęs Žilvinas? Kaip angliškai skamba Laimučio Purvinio daina? Ar pavyks žaidėjams ją atspėti? Ir galiausiai – kas vis dėlto laimės pirmąją kovą – miestiečiai ar kaimiečiai? Viską sužinosite tautos žaidime „Miestas ar kaimas“ pirmadienį 20 val. per TV3

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius