-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žilvinui Žvaguliui gimtadienio proga – žmonos staigmena laive

Vasariškas oras gimtadienio dieną pradžiugino žemaitį dainininką Žilviną Žvagulį. Antradienį 47-ąjį gimtadienį švenčiantis vyras buvo ne tik užverstas sveikinimais, bet ir sulaukė netikėtos žmonos Irenos Starošaitės ir bičiulių staigmenos.
Žilvinas Žvagulis ir Irena Starošaitė
Žilvinas Žvagulis ir Irena Starošaitė / ZUZI nuotr.

Puikiai nusiteikęs Ž.Žvagulis gimtadienio popietę portalui Žmonės.lt pasakojo atsidūręs lietuviškąja Venecija vadinamoje Mingėje. „Plauksime laivu iš Mingės su visa draugų banda, baliavosim. Kur tiksliai plauksime, aš nežinau. Man niekas nieko nesako. Žinau tik tiek, kad pasodino į laivą. Čia daugybė žmonių“, – juokėsi atlikėjas, sakydamas, kad tokia šventė jam buvo kiek netikėta.

Paklaustas, kas sumanė iškilmes laive, Ž.Žvagulis teigė, kad tai – Irenos Starošaitės nuopelnas. „Žmona sugalvojo, kas daugiau? Draugai gyvenime yra svarbiausia, o žmona negali būti nedraugė, ji geriausia draugė“, – linksmai kalbėjo dainininkas, sakydamas, kad nė neįsivaizduoja, kokios dar dovanos jo laukia.

Ž.Žvagulis tikino pats savo amžiaus neskaičiuojantis, o labiausiai besidžiaugiantis tuo, kad gimtadienis – proga pabūti su bičiuliais. „Neskaičiuoju nei metų, nei gimtadienių, tik kartus, kai galiu pasimatyti su draugais. Labiausiai džiaugiuosi, kad susitinkame ne laidotuvėse, o gimtadienyje“, – kvatojo vyras.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius