-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Žinoma atlikėja įsikūnijo į Jurgį Didžiulį: ar atpažinsite, kas slepiasi po grimu?

Netikėtų virsmų projekte „Muzikinė kaukė“ dalyvių laukia daugybė išbandymų laidos dalyviams. Sparčiai artėjant projekto finalui, kuris įvyks jau vasario 2-ąją, užduotys tampa vis sunkesnės. Sunkią užduotį gavo ir jaunosios kartos dainininkė Kristina Radžiukynaitė – šį kartą likimas lėmė, jog atlikėja įsikūnijo į Jurgį Didžiulį.
Kristina Radžiukynaitė įsikūnijo į Jurgį Didžiulį
Kristina Radžiukynaitė įsikūnijo į Jurgį Didžiulį / Dovydo Beržinio nuotr.

„Man labai patinka jis, bet tai nereiškia, kad bus lengva. Man atrodo, kad čia yra tiesiog neįmanoma užduotis“, – sako Kristina.

K.Radžiukynaitė įsitikinusi, jog grupės „InCulto“ sudėtyje J.Didžiulis neparodė visų savo spalvų.

„Kai aš pradėjau žiūrėti jo solinius vaizdo įrašus, kur jis dainuoja ir groja gitara, tai buvo tiesiog atradimas, – šeštadienį per BTV rodomoje laidoje tvirtino ji, o vėliau pasijuokė iš nepavydėtinos situacijos, kurioje atsidūrė. – Kalbant apie kūno kalbą, tai ten yra nuolatinis antakių ir ūsų šokis. Antakių tokių didelių neturiu, ūsų išvis neturiu... Bus sunku.“

Dovydo Beržinio nuotr./Kristina Radžiukynaitė įsikūnijo į Jurgį Didžiulį
Dovydo Beržinio nuotr./Kristina Radžiukynaitė įsikūnijo į Jurgį Didžiulį

Komisija vos išsėdėjo savo vietoje – Džiugas Siaurusaitis, Livija Gradauskienė, Inga Valinskienė ir Vytenis Pauliukaitis negalėjo sulaikyti šypsenų ir juoko.

„Aš nepamenu, kada paskutinį kartą mačiau kažką tokio juokingo. Aš tikiu, kad ir Jurgis, jei dabar save mato per televizorių, voliojasi po sofa ir juokiasi iki ašarų, – sakė Dž.Siaurusaitis. – To negaliu pavadinti parodija. Bet atrodė gal ir taip, nes aš įsivaizduoju, kad taip ir atrodė Jurgis, kai jam buvo 5 metai.“

Geros nuotaikos nestokojanti komisijos narė Livija Gradauskienė, kaip ir jos kolegos, negalėjo nesusijuokti. Visgi garsi moteris tikino, kad Kristinos Radžiukynaitės pasirodymas – vienas geriausių, kuriuos jai teko matyti populiariausiame įsikūnijimų projekte Lietuvoje.

„Man atrodo, kad tai buvo geriausias pasirodymas „Muzikinės kaukės“ istorijoje, kai yra pakeičiama lytis iš moteriškos į vyrišką“, – tvirtai sakė ji.

„Muzikinė kaukė“ artėja prie finišo tiesiosios – vasario 2-ąją paaiškės 7-ojo šou sezono nugalėtojas. Susumavus dvylikos laidų rezultatus, dėl geriausiojo vardo susirungs keturi finalininkai, surinkę didžiausią komisijos ir dalyvių balų skaičių. Kai kuriuos skiria vos keli balai, tad intriga, kas taps finalo ketvertu, išliks iki paskutinės akimirkos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius