-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žinoma šokėja Skaistė Uselytė – apsukrių milijonierių pinklėse

Kai stambaus verslininko, Baltijos investicijų grupės (geriau žinomos santrumpa „BIG“) įkūrėjo Algimanto Kazlaučiūno sūnus Algimantas geros draugės paprašė paskolinti pinigų, ši išgirdo graudžią istoriją.
Temos: 1 LNK

Algimantas Kazlaučiūnas jaunesnysis turi nesantuokinį sūnų, kurį jo motina neva ruošiasi išvežti į užsienį, o tėvui sutinka palikti tik tuomet, jei šis sumokėsiąs didžiulę kompensaciją. Ne kelis ir ne keliolika tūkstančių litų – ženkliai daugiau.

Šia istorija patikėjusi žymi šokėja, o dabar – sėkminga nekilnojamojo turto verslininkė Skaistė Uselytė – sutiko bičiuliui paskolinti prašomą sumą. Žinoma, ne be garantijų. Koncertuodama su daugeliu estrados žvaigždžių, bet daugiausiai – su Ryčiu Cicinu, ji buvo išmaišiusi visą šalį, girdėjusi įvairiausių pasakojimų apie tai, kad aklai žmonėmis pasitikėti negalima. Todėl ir tąkart Algimantą Kazlaučiūną jaunesnįjį paprašė pas notarą pasirašyti skolos vekselį.

Įdomybės prasidės tada, kai skolininkas, užuot žadėtu laiku grąžinęs didžiulę sumą, ims Skaistės akivaizdžiai vengti. Merginai kreipusis į skolų išieškotojus ir antstolius, paaiškės, kad neprotestuotinas vekselis šiuo atveju mažai ko vertas, nes Algimantas Kazlaučiūnas neturi jokio turto. Prabangūs automobiliai, kuriais jis puikuojasi – nuomoti arba skolinti, nekilnojamasis turtas, kurį jis rodė kaip savo – registruotas jo mamos vardu. Paaiškės ir tai, kad nuo jo nukentėję skundžiasi mažiausiai dar keletas žmonių. Dauguma – su jaunuoju „biznieriumi“ supažindinti jo tėvo. O didžiausia jų turimuose vekseliuose nurodyta suma – daugiau kaip 200 tūkstančių litų!

Nuolatinės bėdos, kurioms išspręsti reikalingi dideli pinigai, ar tik gudriai suregztos turčiaus sūnaus aferos? Atsakymo ieškos laida „Abipus sienos“ šį antradienio vakarą, 19 val. 19 min. per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius