Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žinomi veidai įvertino naujausias saulės akinių madas

Daugybė madingų akinių ir akinių nuo saulės antradienį sulaukė žinomų žmonių dėmesio. Kokios karščiausios 2012 m. pavasario/vasaros prestižinių akinių mados tendencijos?
Vytautas Šapranauskas
Vytautas Šapranauskas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Ateinantį šiltąjį sezoną skirtingų prekės ženklų kūrėjai pristato saulės akinius spalvingais rėmeliais su šviesių atspalvių arba skirtingų tonų stiklais. Perkamiausi pasaulyje akiniai „Ray Ban“ šiemet siūlo prisiminti legendinę grupę „The Beatles“ ir jos lyderį Johną Lennoną – į madą sugrįžta jo nešiotų akinių forma, o taip pat kai kurių akinių rėmelių vidinėje pusėje galima rasti grupės „The Beatles“ dainų žodžius“, – akinių rėmelių naujienas pasakojo kompanijos „Luxottica“ atstovas Krišjanis Zumbergs.

Kitą sezoną sportiški vyrai gali drąsiai puoštis ne tik spalvingais, bet ir veidrodiniais akiniais nuo saulės, nes ši mados tendencija vėl sugrįžta. Moterys galės rinktis nuo miniatiūrinių apvalių rėmelių iki slidinėjimo akinių formą primenančių saulės akinių vienu ištisu stiklu.

Mados kūrėjai be formų ir spalvų, siūlo naujas akinių rėmelių technologines naujoves – susilankstančius rėmelius, lengvu spustelėjimu keičiamus akinių stiklus, besilankstančias akinių kojeles ir pan.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Mantas Petruakevičius
Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Mantas Petruškevičius

Susipažinti su naujausiomis saulės akinių mados tendencijomis atėjęs aktorius Vytautas Šapranauskas kantriai išanalizavo pasiūlymus, netingėdamas patrauklesnius akinius ir pasimatuoti. Žinomas vyras šmaikščiai pastebėjo, kad su didesniais rėmeliais jis negali juoktis, nes tada akiniai automatiškai pakyla.

„Mano veido formai tinka mažesni rėmeliai“, – padarė išvadą scenos grandas.

Tuo tarpu į pristatymą atėjęs Mantas Petruškevičius nesiskyrė su savo akiniais nuo saulės ir labai išrankiai rinkosi, kuriuos rėmelius paimti į rankas apžiūrai.

Dizaineris Egidijus Rainys prisipažino, kad pats nedrįstų pasipuošti įmantriais akinių rėmeliais, tačiau kitų žmonių drąsius eksperimentus jis tik sveikina. 

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Egidijus Rainys
Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Egidijus Rainys

„Naujovės visada yra gerai, man patinka, kai žmonės ieško, drąsiai eksperimentuoja, nebijodami atrodyti juokingai. Nereikia bijoti peržengti ribų – gerai, kai žmonės skirtingi, – mintimis dalijosi madų kūrėjas. – Anksčiau visi buvome per daug vienodi, nebuvo pasiūlos. O dabar žmogus gali susikurti tam tikrą įvaizdį. Ir net jei jis atrodo juokingai, toks žmogus įneša į mūsų gatves, į aplinką naujų spalvų ir žaismingumo!“

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Naujų akinių madų pristatymas.
Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Naujų akinių madų pristatymas.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius