Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žinomi vyrai meta svorį: nuo 100 kg iki...

Žvaigždžių fotografu vadinamo Raimundo Adžgausko neatpažįsta jo fotografuotos gražuolės. „Raimi, čia tu?“ – dažnai pasigirsta klausimas vakarėliuose ar gatvėje.
Raimundas Adžgauskas dabar
Raimundas Adžgauskas dabar / LNK nuotr.

28 kilogramų atsikratęs fotografas dabar gali pats konsultuoti fotografuojamas manekenes, kaip mesti svorį ir kaip išlaikyti. Tačiau toks planas, kokį siūlo Raimundas, joms neatrodo labai patrauklus.

LNK nuotr./Taip Raimundas Adžgauskas atrodė anksčiau.
LNK nuotr./Taip Raimundas Adžgauskas atrodė anksčiau.

„Daug sportuoti, valgyti sveiką maistą ir jį derinti. Stebuklų nėra. Važinėjimas dviračiu, valandos treniruoklių salėje, baseine. Jokių bulvių, bandelių, miltinių patiekalų. Sveikas gyvenimo būdas ir daugiau nieko“, – LNK laidai „Nuo...iki...“ savo svorio metimo receptą atskleis fotografas. Kodėl jis nusprendė atsikratyti papildomų kilogramų? Niekada didelio dėmesio savo išvaizdai neteikęs fotografas pastebėjo, kad sunku atlaikyti ilgas fotosesijas, be to, per pietus tekdavo prigulti, kad šiek tiek pailsėtų, nes trūko energijos.

Kitas „Nuo...iki...“ laidos herojus – iš realybės dokumentikos „Baras“ pažįstamas Rolandas Masiulis, pastaruoju metu savo svorį sumažinęs daugiau nei 30 kilogramų. Vyras net nedrįsta pasakyti, kiek svėrė anksčiau. Kiek save atsimena, Rolandas visada laikėsi „stebuklingų“ dietų – salierų ar kopūstų. Numesdavo 6 kilogramus, grįždavo dešimt. Net patekęs į televiziją ir dalyvaudamas „Bare“ buvo pažadėjęs sulieknėti, tačiau dėl naktinio valgymo atsitiko atvirkščiai.

Kai vieną dieną Rolandas negalėjo pasisupti atrakcione, nes neužsisegė diržas, Rolandas nusprendė, kad jau gana... Jis ryžtingai ėmėsi griežtos dietos: valgyti labai nedaug ir pamiršti riebius patiekalus, tokius kaip cepelinai bei gazuotus gėrimus. Kaip jam sekasi? Ar vyrams lengviau mesti svorį negu moterims? Apie tai – šiandien laidoje „Nuo...iki...“ 19.40 val. per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius