-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Žinomi žmonės dainavo duše ir atkūrė namuose gimstančias situacijas

Žinomi pramogų pasaulio atstovai nepraleido progos pasidairyti po ką tik įrengtą interjero dizainerės Aistė Mickevičienės išskirtinio ir drąsaus koncepto butą. Pristatymo renginyje netrūko unikalių dizaino sprendimų, o smagias vakaro akimirkos perteikė ir specialiai pagal tematiką sukurta renginio svečių fotosesija, rašoma pranešime spaudai.
Nijolė Pareigitė-Rukaitienė, Goda Alijeva, Erika Vitulskieinė, Merūnas Vitulskis
Nijolė Pareigitė-Rukaitienė, Goda Alijeva, Erika Vitulskieinė, Merūnas Vitulskis / Organizatorių nuotr.

„NOI“ interjero dizainerė Aistė Mickevičienė pristatė drąsų ir išskirtinį interjerą.

„Iš pradžių šią vietą kūriau nuomai, tačiau taip jau išėjo, kad netikėtai pati čia įsikėliau. Kurdama interjerus atsižvelgiu į unikalumą, išskirtinumą ir stengiuosi ne „kepti masę“, o kurti išskirtinius namus – išskirtiniams žmonėms. Šiandieniame pasaulyje žmonės namuose praleidžia vis mažiau laiko, todėl renkasi ekonominius plotus, kuriuose svarbu tinkamai sudėlioti funkcionalumą, atverti erdves, tinkamai panaudoti spalvinius sprendimus, išlaikyti vientisumą ir taip sutalpinti visą gyvenimą mažoje erdvėje“, – pasakoja interjero dizainerė A.Mickevičienė.

Renginyje buvo galima sutikti grupės „69 danguje“ dainininkes Nijolę Pareigytę-Rukaitienę ir Godą Alijevą, operos solistą Merūną Vitulskį su žmona Erika, TV laidų prodiuseres Gintarę Kreipavičiūtę ir Danutę Nicolas, TV laidų vedėją Gintarę Eimantaitę, modelį Rasą Ciūnę, restoranų tinklo savininkus Nijolę ir Paulių Tamošiūnus, verslininkę Vitą Petravičienę bei daugelį kitų.

Renginio akimirkos – galerijoje:

Net ketverius namus įsirengusi dainininkė Nijolė Pareigytė-Rukaitienė pasakoja dar nepavargusi nuo remonto darbų. Priešingai: šioje veikloje ji jaučia didelį malonumą ir net pati aktyviai įsitraukia į interjero sprendimų paieškas.

„Man labai patiko ir šio buto interjeras, ir pačios dizainerės požiūris. Visi žinome, kad išleidę daug pinigų galime sukurti įspūdingą interjerą, tačiau sukurti jį įspūdingą turint finansinius apribojimus – tai jau didelis iššūkis. Man pačiai labai patinka remontai, tačiau visada kreipiuosi į profesionalų dizainerį pagalbos. Tuomet viskas vyksta kur kas sklandžiau ir net žinodama, kaip noriu, jog būstas atrodytų, specialisto sprendimai būna novatoriškesni, įdomesni ir praktiškesni“, – pasakoja N.Pareigytė-Rukaitienė.

Vakarėlio tema buvo pavadinta „Drama“. Tokia mintis pasirinkta ne veltui, mat namų interjere, kaip ir dramos žanre, verda įvairiausios emocijos ir situacijas, kurias renginio svečiai turėjo perteikti išskirtinėje fotosesijoje.

Organizatorių nuotr./Renginio akimirka
Organizatorių nuotr./Renginio akimirka

„Norėjome sukurti kitokią vakarėlio galeriją ir perteikti namuose kylančias dramas: ar tai būtų šampano taurė miegamajame, ar apsikabinimai virtuvėje, ar bučiniai, ar laikraščio skaitymas su draugėmis. Namai visuomet yra ta vieta, kuriuose mes esame savimi, kuriuose mums gera ir jauku būti. Būtent tokią emociją norėjome perteikti ir renginio svečiams, jog įžengę į šį butą, jie iš karto pasijustų it namuose“, – sako A.Mickevičienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius