-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žinomi žmonės vakarą leido netradicinio formato renginyje

Ketvirtadienio vakarą svečiai, tarp kurių netrūko ir žinomų veidų, rinkosi į Vilniaus centre įsikūrusį viešbutį. Atsivėręs naujoms muzikinėms patirtims jis virto jaukia koncertų erdve, kurioje savo pasirodymus surengė dvi muzikos grupės – „Flash Voyage" ir „Sisters On Wire".
Monika Marija, Mantas Wizard, Gintarė Gurevičiūtė ir Ugnė Galadauskaitė su Mariumi Sipariu
Monika Marija, Mantas Wizard, Gintarė Gurevičiūtė ir Ugnė Galadauskaitė su Mariumi Sipariu / Organizatorių nuotr.

Gerbėjų armiją Lietuvoje jau subūrusios grupės dabar kovoja ir dėl galimybės pasirodyti viename didžiausių Europos muzikos festivalių „Sziget", kuriame jau yra pasirodę tokie atlikėjai kaip Pink, Prince, Mika, David Bowie, Lana Del Rey, Fatboy Slim, „Sex Pistols", „Jamiroquai" ir daugybė kitų.

Atrankos į legendinę „Sziget" sceną metu bus surengti net 88 grupių ir atlikėjų koncertai, kurie vyks 17 valstybių: nuo Lietuvos iki Portugalijos, nuo Maroko iki Meksikos. Laimėtojų laukia puiki galimybė atskleisti savo talentą tarptautinei auditorijai – Vengrijoje vyksiančiame festivalyje kasmet apsilanko apie pusė milijono kokybiškos muzikos gerbėjų iš viso pasaulio.

Atrinkti pasirodymus surengsiančias grupes padėjo specialūs projekto partnerio „Spotify" algoritmai, kurie atskleidžia naujausias kiekvienos šalies muzikines tendencijas.

Renginio akimirkos – galerijoje:

Specialiai tarptautinei komisijai, kurios balsas bus lemiamas, bus pateikti psichodelinio roko grupės „Flash Voyage" ir indie pop muziką grojančių „Sisters On Wire" koncertų įrašai. Jų pasirodymus viešbutyje „ibis Vilnius Centre" vykusioje lietuviškoje atrankoje stebėjo Orijus Gasanovas, Gintarė Gurevičiūtė, Monika Marija Paulauskaitė, Mantas Wizard, Rimvydas Širvinskas-Makalius, Ugnė Galadauskaitė ir kiti.

„ibis" užsakymu atliktos apklausos duomenimis, net 8 iš 10 respondentų muzikos klausymasis yra neatsiejama kasdienybės dalis. 84 proc. apklausos dalyvių teigė, kad muzika jiems yra svarbus būdas emocijoms išreikšti ir jomis dalytis su aplinkiniais. 58 proc. apklaustųjų teigė, jog muzika yra svarbi jų kiekvienos kelionės palydovė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius