-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žinomiems Lietuvos vyrams – išskirtinė pažintis su „Advokatu iš Linkolno“

Antradienio vakarą kino centre „Forum Cinemas Vingis“ buvo galima išvysti daug žinomų vyrų, sukviestų į išankstinę kriminalinės dramos „Advokatas iš Linkolno“ premjerą. Rimtesnių iššūkių kino pasaulyje siekti bandančio M.McConaughey bei kritikų išliaupsinto naujojo jo filmo pažiūrėti atėjo gana marga publika. Salėje buvo galima sutikti dainininkų, sportininkų, verslininkų, dizainerių, šokėjų, lietingą antradienio vakarą nusprendusių praleisti kine.
Valdas Puteikis ir Nerijus Juška
Valdas Puteikis ir Nerijus Juška / Lauryno Komžos nuotr.

Renginiu susidomėjo buvęs “ŽAS” narys Linas Zareckas-Choras su drauge, baleto artistas Nerijus Juška, penkiakovininkas Edvinas Krungolcas su žmona Vesta, menininkas Vitalis Čepkauskas su savo antrąja puse, plastikos chirurgas Darius Radzevičius su žmona Jurga bei kiti žinomi žmonės.

„Filmas nenuspėjamas, gerai sukaltas, šiuolaikiškas detektyvas su tikru amerikonišku prieskoniu. Tikrai smagiai susižiūrėjo ir, svarbiausia, neprailgo“, – apie filmą sakė iš kino salės išėjęs Linas Zareckas-Choras.

Laiku, praleistu kino salėje, nenusivylė ir žinomas dizaineris, skulptorius bei juvelyras Vitalis Čepkauskas: „Nuo pat filmo pradžios įtemptas siužetas nepaleido nei minutės, tas ir buvo įdomiausia. Be to, turiu pagirti M.McConaughey ir kitus aktorius už įspūdingą vaidybą. Nesu detektyvų žinovas, bet man filmas patiko ir tikrai nesigailiu čia atėjęs.“

Filmas, kuriame vaidmenis atlieka Holivudo žvaigždės Matthew McConaughey, Ryanas Phillippe`as, Marisa Tomei, pasakoja tikrais faktais paremtą istoriją apie teisininką su neįprastu biuru, įrengtu stilingame automobilyje „Lincoln“. Prostitučių, reketininkų bei narkomanų advokatas sutinka imtis iš pirmo žvilgsnio visai nesudėtingos Beverli Hilso pleibojaus bylos. Tačiau viskas pasirodo kur kas įdomiau, nei atrodė iš pradžių, o tai tampa rimtu išbandymu ne tik advokato sąžinei, bet ir neįtikėtinu patyrimu juostos žiūrovui. Kriminalinė drama „Advokatas iš Linkolno" yra pastatytas pagal to paties pavadinimo Michael Connelly bestselerį, kurį įkvėpė pažintis su tikru advokatu, dirbančiu Lincoln automobilyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius