Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Žinomos moterys bandė įminti tobulų plaukų paslaptį

Šeštadienį sostinėje vyko renginys „Tobulų Plaukų Diena“. Jos metu buvo pristatytos naujos šukuosenų tendencijos, meistrė Rima Berdnikovienė susirinkusiems svečiams pademonstravo kaip greitai ir nesudėtingai sutvarkyti plaukus. Šukuosenų modeliais tapo modelis ir laisvalaikio drabužių kūrėja Simona Starkutė ir tituluota gražuolė „Miss Lietuva 2013“ Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė.
Simona Starkutė ir Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė
Simona Starkutė ir Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė / „InHair“ nuotr.

Renginį „InHair“ parduotuvėje patikėta vesti aktorei Skaistei Anusevičiūtei.

Paprašyta atskleisti savo gražių plaukų paslaptį, Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė teigė, jog norėdama išvengti plaukų išsausėjimo, pirmiausia plaukų galus išplauna balzamu, ir tik tuomet plaukų šaknis plauna šampūnu. Simona Starkutė atsakė vengianti plaukus džiovinti džiovintuvu ir leidžia jiems išdžiūti natūraliai.

Renginio metu šukuosenų meistrė R.Berdnikovienė pasakojo, jog 2017/2018 metais itin madinga plaukus rišti į uodegą: aukštai, žemai, tvarkingai ir glotniai bei netvarkingai. Taip pat madinga šukuoti plaukus atgal, ant šono. Populiarios natūralios garbanos, bangos, įdomūs netvarkingi pynimai, smulkios kasytės, lygūs glotnūs plaukai ir atvirkščiai – sugofruoti plaukai. Svarbu – natūralumą pabrėžiančios šukuosenos.

„InHair“ nuotr./Simona Starkutė ir Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė, Skaistė Anusevičiūtė
„InHair“ nuotr./Simona Starkutė ir Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė, Skaistė Anusevičiūtė

Paklausta, kokias šukuosena mėgsta vyrai, specialistė nedvejojo: „Be jokios abejonės, patinka palaidi, švarūs plaukai. Nesvarbu, ar jie sugarbanoti ar tiesūs. Jeigu vyras neįsivaizduoja kaip prisiliesti prie plaukų, perbraukti per sruogas, prisiliesti prie galvos, jam tai atrodys neseksualiai“.

„InHair“ vadovė A.Milašiūtė pasakojo, jog visuomet siekia detaliai išsiaiškinti klientų įpročius ir poreikius, o kilus klausimams, gali apžiūrėti galvos odą ir plaukus specialia didinančia kamera, parodančia plaukų būklę ir leidžiančia tiksliausiai parinkti tinkamą priemonę.

„Plaukai, kaip ir oda reikalauja priežiūros: šveitimo, drėkinimo, maitinimo, todėl ypatingai svarbu mokėti atsirinkti priemones, reikalingas konkrečiai jūsų plaukams, duotuoju sezonu. Pavyzdžiui, šaltuoju sezonu reikia naudoti nenuplaunamą kondicionierių, nes net ir nedidelis jo kiekis apsaugo plaukus nuo šalčio ir temperatūros svyravimų“, – pasakojo parduotuvių vadovė Asta Milašiūtė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius