Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žinomos moterys papasakojo, į ką rinkdamos kalėdines dovanas atkreipia dėmesį

Kalėdinio laikotarpio metu visi norime skirti laiko artimiesiems ir atrasti būdą, kaip galime juos švenčių proga nustebinti. Kitą savaitę startuojančio „Kalėdų Pop Up“ organizatorių komanda žinomų moterų paklausė, kaip jos renka artimiesiems skirtas kalėdines dovanas ir į ką labiausiai atkreipia dėmesį.
Erika Paulė
Reda Mickevičiūtė, Simona Burbaitė / Asmeninio albumo nuotr.

„Tikriausiai reiktų pripažinti, kad kalėdinių dovanų atžvilgiu esu ne romantiška, o praktiška. Visuomet stengiuosi žmogaus paklausti ar kitaip išsiaiškinti, ko jam labiausiai reikia. „Kalėdų Pop Up“ renginių metu labai įdomu stebėti, į ką labiausiai krypsta draugų ir artimųjų akys. Tokiu atveju 100% žinau, kad tam tikras daiktas artimajam tiks ir patiks. Labai vertinu, kai dovanos yra praktiškai naudojamos ir mylimos,“ – pasakoja fotografė ir stilistė Reda Mickevičiūtė.

Asmeninio albumo nuotr./Reda Mickevičiūtė
Asmeninio albumo nuotr./Reda Mickevičiūtė

„Kalbant apie kalėdines dovanas, labiausiai susikoncentruoju į emociją ir žmogų, kuriam kažką dovanoju. Ypatingai pastaruoju metu pastebėjau, kad artimiesiems ir draugams man norisi dovanoti dėmesį ir laiką, kurį galime kokybiškai praleisti kartu. Asmeniškai pati šį švenčių sezoną, prioritetą skirsiu rankų darbo skanumynams, kuriuos planuoju dovanoti artimiesiems,“ – mintimis dalinasi tinklaraštininkė ir knygos „Tavo geriausia draugė“ autorė Simona Burbaitė.

Asmeninio albumo nuotr./Simona Burbaitė
Asmeninio albumo nuotr./Simona Burbaitė

„Šventiniu laikotarpiu svarbiausia būti kartu su artimais, mylimais žmonėmis, kuriems norisi išreikšti meilę, pagarbą ir dėkingumą. Visgi prie Kūčių stalo ar vakarienės su draugais metu visuomet noriu juos nustebinti ir dovanomis, į kurių rinkimą įdedu daug minčių, laiko ir energijos. Pati dovanas renku atsakingai ir kruopščiai, o asmeniškai man smagiausia dalintis vietinių kūrėjų darbais. Pastebėjau, kad mano dovanų sąraše visuomet atsiranda šokoladas, kava ir arbata, unikalūs žurnalai, juvelyrikos detalės ar įdomaus dizaino raštinės reikmenys,“ – teigia popup.lt renginių organizatorė Erika Paulė.

Asmeninio albumo nuotr./Erika Paulė
Asmeninio albumo nuotr./Erika Paulė

„Kalėdų Pop Up“ komanda, organizuodama jau tradicija tapusius renginius Kaune ir Vilniuje, po vienu stogu suburs kokybiškiausius ir aktualiausius mados, juvelyrikos, interjero dizaino bei maisto ženklus. Svečiai bus kviečiami diskutuoti su kūrėjais, atrasti naujus dizaino vardus ir, mėgaujantis atmosfera, surasti šventines dovanas. Šiais metais „Kalėdų Pop Up“ komanda taip pat keičia ir renginio formatą, jį papildydama pirmą kartą organizuojama vakarine dalimi, kurios metu organizatoriai žada nustebinti „Kalėdų Pop Up“ svečius.

„Kalėdų Pop Up“ Kaune startuoja jau gruodžio 7–8 d., M.Žilinsko dailės galerijoje. Į Vilnių renginys persikels gruodžio 14–15 d. ir svečiai bus laukiami Šiuolaikinio meno centre (ŠMC).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius