Žinomos moterys vienam vakarui tapo natūralios kosmetikos kūrėjomis

Tinklaraštininkės ir žinomos moterys nepraleido renginio, kurio metu galėjo ne tik iš arti pamatyti, kaip gaminama natūrali dekoratyvinė lietuviška kosmetika, bet ir pačios sau pasigaminti lūpų dažus ar skaistalus.
Donata Virbilaitė, Kristina Radžiukynaitė, Veronika Montvydienė
Donata Virbilaitė, Kristina Radžiukynaitė, Veronika Montvydienė / Gerdos Žemaitytės nuotr.

Lietuviškos kosmetikos „Uoga Uoga“ naujos parduotuvės atidarymo vakare prekybos centre „Ozas“ buvo galima išvysti Veroniką Montvydienę, dainininkę Donatą Virbilaitę, miuziklų žvaigždutę Kristiną Radžiukynaitę, žvaigždžių stilistę Rūtą Morozovienę, modelius Svajūnę Jackūnaitę ir Gintarę Dainytę, tinklaraštininkes Kamilę Kanapeckaitę, Inidę Jasnauskaitę, advokatę Eglę Mockienę ir kt. Grožio vakarą vedė televizijos laidų vedėja Justė Žičkutė. Prie didžėjaus pulto dirbo ir renginio nuotaiką kūrė vokalistė ir ilgametė didžėja Indrė Šiliauskaitė.

Gerdos Žemaitytės nuotr./Justė Žičkutė
Gerdos Žemaitytės nuotr./Justė Žičkutė

Renginio metu žinomoms moterims buvo pristatytos šio ženklo naujienos – mineralinės pudros. „Uoga Uoga“, bene vienintelis lietuvų prekės ženklas, pristato pilną dekoratyvinės kosmetikos liniją.

Kaip sakė vakaro vedėja J.Žičkutė, bene kasdien sėdėdama grimo kėdėje yra atkreipusi dėmesį, jog vizažistės kaip vieną iš makiažo priemonių, tiksliau skaistalus, naudoja būtent lietuvių gamintojų. „Kiek teko kalbėtis su kitomis laidų vedėjomis ar bičiulėmis, dauguma jų jau yra išbandžiusios lietuvišką natūralią produkciją ir maloniai nustemba, kad ji gali būti tokia pat efektyvi kaip ir tarptautiniai prekės ženklai.

Gerdos Žemaitytės nuotr./Renginio akimirka
Gerdos Žemaitytės nuotr./Renginio akimirka

„Pati naudoju mineralinę birią pudrą: oda tampa vienodo atspalvio, tačiau neapsunkusi ir nematyti „kaukės efekto“. Man labai svarbu, kad makiažas ne pakeistų, bet išryškintų mano veido bruožus ir tuo pačiu suteiktų jaunatviškos, švytinčios odos efektą.

Tikiu, kad būtent tokią užduotį atlieka natūraliu pagrindu sukurta dekoratyvinė kosmetika. Beje, tokia kosmetika draugiškesnė ne tik mūsų odai, bet ir aplinkai. Šiais laikais, manau, tai yra vienas iš svarbiausių geros kosmetikos atributų“, – mano televizijos laidų vedėja.

Justė sakė neretai sulaukianti komplimentų dėl sveikos ir lygios veido odos.

„Skeptikai gali sakyti – lengva tau kalbėti, kai esi vos 25-erių. Patikėkite, net tokio amžiaus merginos varsto kosmetologų duris turėdamos didelių veido odos problemų. Tikiu, kad džiaugtis gera veido odos būkle galiu ne tik dėl genų, bet ir sveiko gyvenimo būdo.

Gerdos Žemaitytės nuotr./Renginio akimirka
Gerdos Žemaitytės nuotr./Renginio akimirka

Jau seniai pamiršau, ką reiškia bulvių traškučiai, greitas maistas ir valgymas naktį. Beveik nevartoju alkoholio, nerūkau. Visa tai yra pirmieji ir, ko gero, esminiai žingsniai, kurie prisideda ne tik prie malonios išorinės išvaizdos, bet ir darnos su savimi“, – įsitikinusi J.Žičkutė.

Žinoma mergina sakė, kad namuose jai pačiai yra tekę pasidaryti ir išbandyti kokosų aliejaus kaukę plaukams. „Instrukcija paprasta –masažuojamaisiais judesiais įtrinti aliejų į plaukų šaknis, po to paskirstyti per visą plaukų ilgį. Tada iššukuoti plaukus, apvynioti juos maistine plėvele ir rankšluosčiu.

Po pusvalandžio išsiplauti galvą šampūnu. Sako, kad po mėnesio plaukai sustiprės, taps elastingi, blizgantys. Nepatingėkit, nes grožis reikalauja ne tik aukų, bet ir laiko”, – šypsodamasi savo grožio patarimais dalijosi J.Žičkutė.

Renginyje dalyvavusi V.Montvydienė sakė, kad jai buvo labai įdomu sudalyvauti grožio dirbtuvėlėse ir pasigaminti lūpų dažus. „Buvo smagu bent porai minučių pasijusti kosmetikos kūrėju“, – sakė sportininkė ir šokėja.

Gerdos Žemaitytės nuotr./Renginio akimirka
Gerdos Žemaitytės nuotr./Renginio akimirka

Pasak Veronikos, jos grožio paslaptis labai paprasta: neapkrauti odos dideliu kosmetikos kiekiu kasdien, leisti jai gerai pailsėti atostogų metu ir šiltuoju sezonu, taip pat geras odos valymas ir, žinoma, viso organizmo poilsis.

Aktorė ir dainininkė K.Radžiukynaitė prisipažino esanti tikra lietuviškos kosmetikos produkcijos gerbėja.

„Džiaugiuosi galėdama naudoti natūralią kosmetiką. Tai ne tik madinga, bet ir labai sveika“, – net neabejoja Kristina. „Žaviausia jaučiuosi tuomet, kai geriu daug vandens, esu gerai išsimiegojusi ir pailsėjusi. Nuovargis ir įtampa yra didžiausi grožio priešai“, – mano miuziklų žvaigždute tituluojama atlikėja.

Gerdos Žemaitytės nuotr./Donata Virbilaitė
Gerdos Žemaitytės nuotr./Donata Virbilaitė

Ne itin dažnai Lietuvoje būnanti dainininkė D.Virbilaitė sakė, jog grįžusi namo vis dažniau pastebinti, jog perka tik lietuvišką kosmetiką.

„Mane žavi kokybės ir kainos santykis. Mėgstu natūralumą ir nenaudoju didelio kiekio kosmetinių priemonių, tad mūsų šalyje gaminami kokybiški produktai vis dažniau papildo mano kosmetinę“, – prisipažino Donata.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius