Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žinomų žmonių kalėdinis savaitgalis: vaišės, laikas su artimaisiais ir pramogos

Beveik praūžė ilgai lauktas kalėdinis savaitgalis, kuris buvo kupinas meilės, šilumos, dovanų bei pačio gražiausio laiko su artimaisiais. Kiekvienas jį išnaudojome vis kitaip – galbūt su rogutėmis nusileidome nuo kalniuko, gaminome įvairiausio skonio patiekalus, o gal ramiai susėdome prie židinio. 15min peržvelgė socialinių tinklų platybes ir skaitytojus kviečia dar kartą prisiminti tai, ko laukiame ištisus metus.
Žinomų žmonių kalėdinis savaitgalis
Žinomų žmonių kalėdinis savaitgalis / Asmeninio albumo nuotr.

Pastarieji dveji metai dainininkui Andriui Rimiškiui ir jo šeimai atnešė įvairiausių staigmenų. Galima sakyti, kad išspausti pačią plačiausią šypseną ar pasidalinti nuoširdžiu juoku vyrui tampa maloniu darbu. O tai jis dažniau daro būtent gruodį – juk tada ne tik jo ir mylimos dukros Andrėjos gimtadienis, bet ir šventinis laikotarpis.

Tad nenuostabu, kad šį laiką šeima išnaudojo ir pramogoms lauke. Jomis jis nusprendė pasidžiaugti ir su socialinių tinklų draugais.

„Tegul šventės į jūsų namus atneša kažką nepaprasto, stebuklingo, gražaus... Būkit laimingi!“ – palinkėjo A.Rimiškis.

Šiemet atlikėja Ingrida Martinkėnaitė šventes pasitiko su netikėta trauma – paslydusi ir nukritusi ji susilaužė delnikaulį. Planai per šių metų šventes paruošti skaniausius patiekalus nuėjo šuniui ant uodegos. Tačiau atlikėja turėjo atsarginį variantą, kuris panašu, kad švenčių metu pasiteisino.

„Dabar galiu ir vairuoti, tik gaminti negaminsiu. Kadangi Kūčioms sukvietėme daug svečių, maistą užsakysime iš restorano“, – 15min kalbėjo Ingrida.

Katažinos ir Deivydo Zvonkų šeimai kalėdinis laikotarpis kaip niekad įtemptas – nuolatiniai koncertai, renginiai ir kiti planai. Atrodo, kad jie vos spėja suktis. Tačiau svarbiausią savo laiką pora atiduoda mylimiems mažyliams Kornelijai ir Donatui. Su jais jie nusprendė šventėmis mėgautis ne tik namuose, bet ir lauke.

„Linksmų švenčių“, – sveikino draugus K.Zvonkuvienė, kuri įsiamžino kartu su plačiomis šypsenomis apipilta šeima.

O štai laidų vedėja Rūta Mikelkevičiūtė nusprendė, kad šilčiausias švenčių nuotaikas galima ne tik užfiksuoti fotoaparatu, bet ir viską nufilmuoti. Todėl į vaizdo įrašą nugulė gražiausios ne tik Šv. Kūčių vakaro, bet ir apskritai Kalėdų akimirkos.

„Apkabinu ir siunčiu jums dalelę mūsų laimės! Pilnų namų!“ – rašė laidų vedėja.

Šmaikščiais vaizdo įrašais garsėjanti laidų vedėja Dalia Belickaitė praeitais metais negalėjo susitikti su kai kuriais brangiais žmonėmis. Vis dėlto šie metai kitokie, todėl Kalėdas ji sumanė paminėti šmaikščiu būdu. Ir ne ji viena, bet ir jos vyras Edvinas Šeškus bei sesės su savo mylimaisiais.

Tinklaraštininkė Ieva Swan ir teniso treneris Simas Kučas išgyvena meilės kupinus metus. Jie keliavo, dalinosi pačiomis gražiausiomis akimirkomis ir atrodo, kad iki šiol yra neišskiriami. Be to, šis žodis puikiai tinka ir kalėdiniam megztukui, kurį pora nusprendė įsigyti. Ir kai vieni demonstravo savo patiekalų stalus, eglutes, Ieva su Simu sugalvojo draugus prajuokinti.

„Su Šv. Kalėdom visus! Meilės ir vienybės!“ – palinkėjo Ieva ir pridėjo nuotrauką su išskirtiniu megztuku.

Televizijos laidų vedėja Ugnė Siparė šventiniu laikotarpiu nusprendė pasitelkti „TikTok“ programėlės magija ir sukurti nepamirštamą vaizdo įrašą. Jo dalimi tapo ir moters artimieji.

„Gražių, jaukių, šiltų ir sveikų ne tik švenčių, bet visų metų!“ – rašė ji.

Renginių ir laidų vedėjo Rolando Mackevičiaus šeima šias Kalėdas sutiko ne žiemos apsuptyje, o šilumos ir pikantiškų valgių gausoje. Kartu su Ieva ir savo žaviais vaikais jie nukeliavo į Meksiką. Nors čia daugiau palmių, tačiau šeima rado ir Kalėdų eglutę.

„Būkit laimingi! Ir visiems linkiu vidinės ramybės. Ji – didžiausia gyvenimo laimė ir siekiamybė. Linkėjimai nuo Mackevičių!“ – socialiniame tinkle draugams rašė I.Mackevičienė.

Gruodžio 27 d. laukia didysis dainininko Donato Montvydo koncertas, tačiau artėjantis šou nesutrukdė sutikti Kalėdų su pačiais artimiausiais žmonėmis. Tradiciškai buvo įsiamžinta ir prie gražiosios žaliaskarės.

„Gražių artėjančių švenčių. Būkite laimingi, jauskitės saugūs ir ramūs“, – palinkėjo dainininkas.

Akimirkomis iš šventinės dienos pasidalino ir renginių vedėjas, komikas Mantas Katleris bei jo sužadėtinė Aistė Kabašinskaitė. Pora įkėlė kelias mielas nuotraukas, kurios pažymėjo jaukaus vakaro akimirkas. Jose galima pamatyti kalėdinę pižamą vilkinčią Aistę, jų mylimą augintinį bei artimuosius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius